Uz aizdomu pamata par smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kā rezultātā ir iestājusies cietušā nāve, 12. septembrī Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas Ventspilī kādā dzīvoklī aizturēja trīs vīriešus.

12.septembrī plkst. 08:21 kādā Tārgales ielas dzīvoklī atrasts 1976. gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Par notikušo policijā ir uzsākts kriminālprocess, kura laikā, veicot procesuālas un operatīvas neatliekamās darbības, tās pašas dienas vakarā citā dzīvoklī Ventspilī aizdomās par minētā nozieguma izdarīšanu tika aizturētas trīs personas - 1995., 1993. un 1983. gadā dzimuši vīrieši. Vecākais no viņiem bijis jau agrāk tiesāts.

Uzsāktā kriminālprocesa ietvaros policija skaidro visus notikušā apstākļus un motīvus. Ir noskaidrots, ka visas iesaistītās personas atradušās alkoholisko dzērienu ietekmē. Iespējams, ka kopīgas alkohola lietošanas laikā ir izcēlies konflikts, kura laikā cietušais vīrietis guvis smagas galvas traumas, kā rezultātā iestājusies nāve.

Policija lūgs tiesu piemērot aizturētajām personām drošības līdzekli - apcietinājumu.

Lasi vēl