Valsts policijā saņemta informācija par to, ka vakar, 20.augustā, laika posmā no plkst. 7 līdz 7:30 no SIA Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca patvaļīgi ir izgājis Guntis Priede, dzimis 1957. gadā, un līdz šim brīdim viņa atrašanās vieta nav zināma.

Vīrietis bija ģērbies melnā T-kreklā un arī, iespējams, virsjakā un melnās biksēs. Augums – 1,75, kalsnas miesas uzbūves, melni, iesirmi mati.

Vīrietis 18. augustā no Talsu novada tika nogādāts medicīnas iestādē, jo tika atrasts uz ielas un nav sapratis, kur atrodas. Neatliekamo medicīnisko palīdzību izsauca apkārtējie iedzīvotāji. Vīrietis veselības stāvokļa dēļ slikti orientējas laikā un telpā.

Ja Jūsu rīcībā ir informācija par vīrieša atrašanās vietu vai cita viņa meklēšanai nozīmīga informācija, lūdzam par to informēt Valsts policiju pa tālruni 63604747, 110 vai vērsties tuvākajā Valsts policijas iestādē.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    norge 21.08.2017, 15:48:40

    jautajums visiem gudriem , SIA Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca , ir privat uznemums vai ka jo cik esmu saskaries tad sabiedriba ar ierobezotu atbildibu nevar sanemt valsts naudu un izmantot eu fondus . un kads ludzu butu sia pamat kapitals

  • -1
    SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" 22.08.2017, 08:16:08

    Atbildot uz norge jautājumu informējam, ka SIA „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” ir vairākām pašvaldībām piederoša kapitālsabiedrība, kuras kapitāla daļas pieder Ventspils pilsētas domei, Talsu novada pašvaldībai, Dundagas novada pašvaldībai, Rojas novada pašvaldībai un Mērsraga novada pašvaldībai. Informācija par SIA „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” pamatkapitālu ir publiski pieejama uzņēmumu datu bāzē Lursoft.

    Valsts finansējumu medicīnas pakalpojumu sniegšanai SIA „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” saņem saskaņā ar Nacionālā veselības dienesta noslēgtajiem līgumiem. Savukārt uz ES struktūrfondu finansējumu SIA „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” ir tiesīga pretendēt normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā atbilstoši nosacījumiem, kas izvirzīti konkrētā finansējuma ietvaros.

  • -2
    marsis 21.08.2017, 17:02:30

    kāds sakars ar pazudušo cilvēku???? Pilnīgi ne pa tēmu.

  • 0
    i 22.08.2017, 02:43:57

    http://nra.lv/latvija/regionos/219696-atradies-60-gadus-vecais-guntis.htm?utm_source=inboxlv&utm_campaign=inboxlvNews&utm_medium=button

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: