Nedēļas nogalē kādā no Ventspils autoservisiem sieviete nogādāja automašīnu, jo bija radušās problēmas ar automašīnas degvielas tvertni. Autoservisā konstatēts, ka degvielas tvertnē ir izveidots slēpnis, kurā atradās vairāki iepakojumi ar nezināmas izcelsmes vielu.

Šā gada 13.maijā Ventspilī kādā autoservisā automašīnai “Mazda” degvielas tvertnē tika konstatēts mākslīgi izveidots slēpnis, kurā atradās deviņi iepakojumi ar nezināmas izcelsmes vielu. Ierodoties Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa darbiniekiem, amatpersonas pārliecinājās par to, vai viela nav spādzienbīstama. Kad draudi netika konstatēti, iepakojumi tika izņemti un nosūtīti ekspertīzei. Saņemot ekspertīzes slēdzienu, konstatēts, ka izņemtās sapresētās vielas kopējais svars bez iepakojuma ir 3,7 kg, kas satur 407,4 gramus metamfetamīna. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

Kriminālprocesa ietvaros noskaidrots, ka sieviete automašīnu iegādājusies ārzemēs un, tikko kā pamanījusi, ka no degvielas tvertnes pil ārā benzīns, aizvedusi automašīnu uz autoservisu, kur, noņemot bāku, konstatēts slēpnis ar iepakojumiem. Sieviete, to pamanīdama, nekavējoties izsaukusi Ventspils iecirkņa darbiniekus.

Kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: