6.aprīlī ap plkst. 13:50 Ventspilī, Akmeņu ielā konstatēts, ka nozagts skrituļdēlis violetā krāsā, radot īpašniecei 60 eiro lielus materiālos zaudējumus. Valsts policija precizē zādzības apstākļus.

6.aprīlī Ugāles pagastā tika konstatēts, ka no sētas nozagta automašīna, kura vēlāk atrasta pie Ugāles. 7.aprīlī ap plkst. 05:30 Ventspils novadā, Zlēku pagastā 1982.gadā dzimusi sieviete konstatēja, ka no mājas pagalma uz ceļa braucamo daļu ir izstumta automašīna un no neaizslēgtas garāžas nozagts motocikls, kurš aptuveni 200 metrus tālāk tika atrasts. Abos gadījumos zādzības ir pastrādājusi viena persona, kuram ir piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

7.aprīlī ap plkst. 04:00 Ventspils novadā, Ugāles pagastā konstatēts, ka mājai izsista viena loga stikla rūts. Valsts policijā par notikušo ir uzsākta administratīva lietvedība.

7.aprīlī ap plkst. 15:00 Ventspils novadā, Užavas pagastā kāds vīrietis konstatēja, ka smagais transporta līdzeklis, iebraucot teritorijā, aizķēra un nolauza vārtu stabu. Valsts policijā par notikušo ir uzsākta administratīvā lietvedība.

8.aprīlī ap plkst. 15:00 Ventspils novadā, Usmas pagastā uzlauztas divas saimniecības ēkas un no tām nozagti dārza ratiņi un žoga siets, radot aptuveni 420 eiro lielu materiālo zaudējumu. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

9.aprīlī ap plkst. 20:30 Ventspils novadā, Tārgales pagasta teritorijā 1996.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu ‘Mitsubishi”, apdzīšanas manevra laikā netika galā ar automašīnas vadību, kā rezultātā iebrauca grāvī un apgāzās. Negadījumā cietušo nav.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: