Kāds jauns vīrietis, izdzirdējis sievietes kliedzienus, steidza viņai palīdzēt, jo zagļi bija izrāvuši viņai no rokām somiņu. Puisim izdevās aizturēt vienu ļaundari, bet otru notvēra policisti.

Pagājušajā piektdienā pusdienas laikā kundze devās uz veikalu, paņemot līdzi savu somiņu ar mantām – maciņu, atslēgām, mobilo tālruni un dažiem dokumentiem. Bērnu laukumiņā Usmas ielā jauns puisis ātri izrāva no viņasrokām somiņu un metās bēgt. Somiņu ar tās saturu kundzei izdevās atgūt pateicoties jaunietim, kurš neapjuka un steidza kundzei palīdzēt.

Tagad Jeļena Boguško nēsā somiņā līdzi 20-gadīgā, sportiskas miesasbūves jaunieša fotogrāfiju, ko labprāt rāda žurnālistiem un saviem kaimiņiem – visiem ir jāzina, kā izskatās viņas varonis! Viņu ticīgajam cilvēkam bija atsūtījis pats sargeņģelis. Glābēja vārds ir Gints Būmeisters, viņš ir sporta skolas audzēknis, un kopš pagājušā gada jūnija dien armijā, bet viņa tēvs ir pašvaldības policijas darbinieks. Citiem vārdiem, tā nebija laimīgā diena ielas zagļiem.

Plašāku informāciju lasiet šīs dienas laikraksta numurā Ventas Balss.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • 0
    Novadnieks 21.02.2017, 14:48:22

    Malacis tas Gints un tādi varētu būt vairāk.Tie atsaldētie riebekļi normāliem cilvēkiem ir piegriezušies galīgi.Žēl tikai ka šitādus jampampiņus soda ar kaut kādu nosacīto.Ir stipras aizdomas ka šoreiz arī tā būs.

  • 0
    i 21.02.2017, 19:26:13

    Super!
    Gints, tiešām, pelna uzslavu un pateicību.
    Reti gadās tādi varoņi kuri ir gatavi aizstāvēt pavisam svešu cilvēku, riskējot ar savu veselību un varbūt pat ar dzīvību.
    Ļoti ceru, ka tas razbainieks saņems nopietnu sodu.
    Lai veicas, Gint ;) Paldies.

  • 0
    Brīvā Latvija 22.02.2017, 11:14:50

    Klaigājošie salašņas tik zina kā uzbrukt sievietēm. Plikadīdām vēl paveicās, ka viņus uz vietas nenoslānīja. Paldies, policijai, ka šitie parazīti vairs nesiro pa Bērzu ielu, jo te jau arī bija vairāki gadījumi, kad, kādas cienījamas kopienas pārstāvji, rāva sievietēm somiņas.

  • -1
    Ridzinieks.. 24.02.2017, 09:57:05

    Gintu par pašvaldības policijas priekšnieku! :D

    Good man! :)

  • 0
    Annija Freim@ne 25.02.2017, 20:33:56

    Lepojos ar savu brālēnu malacis ka palīdzēja sievietei atgūt somiņu un noķert tos kretīnus kas gribēja to nozgat.Malacis:)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: