7. septembrī ap plkst. 16:00, Ventspilī, Nikolaja ielā, konstatēts, ka no neaizslēgta dzīvokļa nozagtas divas ģitāras un pastiprinātājs, tādējādi radot ap pustūkstoti lielus materiālos zaudējumus. Par zādzību uzsākts kriminālprocess.

7.septembrī plkst. 13:10 Ventspilī, Kuldīgas ielā, veikalā iesniedzēja konstatēja, ka viņai no somas nozagts naudas maks. Materiālā vērtība tiek noskaidrota.

8.septembrī ap plkst.09:30 iesniedzēja konstatēja, ka no dzīvokļa Ventspilī, Rindas ielā pazudušas zeltlietas. Notikušā apstākļi un zeltlietu apraksts tiek precizēts kriminālprocesa ietvaros.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Novadnieks 09.09.2016, 11:21:54

    Ar steigu vajag izmaiņas likumā par sodiem par zagšanu,Par pirmo reizi kreiso roku nost,par otro labo nost un tas izdzimtenis nekad vairs nezags.Biju liecinieks,kā Afganistānā zaglim ar nazi nogriež roku,skats briesmīgs,bet citiem pamācošs.Cienu islāma valstu likumus,zādzības reta parādība,piedzēries cilvēks sabiedrībā retums.Ne tā, ķā pie mums,abi dzimumi un dažāda vecuma cilvēki sabierībā un alkohola reibumā ir parasta parādība ,arī bērni.Nu ko darīsi-demokrātija,tātad bardaks.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: