17. augustā ap plkst. 08:55 Ventspilī, Usmas ielā konstatēts, ka automašīnai Chevrolet Lacetti vairākās vietās, iespējams ar krāsas baloniņu, ir uzkrāsotas melnas svītras. Par notikušo uzsākts administratīvās lietvedības process.

18. augustā ap plkst. 14:00 Ventspils novada Jūrkalnes pagastā pa autoceļu Kuldīga-Alsunga-Jūrkalne brauca automašīna Opel Astra, ko vadīja 23 gadus vecs vīrietis. Autovadītājam netiekot galā ar transportlīdzekļa vadību, automašīna nobrauca no ceļa braucamās daļas un apstājās grāvī. Negadījumā cieta autovadītājs, kurš ar dažādiem sasitumiem tika nogādāts slimnīcā.

18. augustā ap plkst. 18:05 Ventspils novada Puzes pagastā, uz autoceļa Ugāle-Blāzma policijas darbinieki pamanīja automašīnu Ford Escort, un uz aizdomu pamata, ka autovadītājs varētu būt alkohola reibumā, aicināja apturēt transportlīdzekli. Automašīnas vadītājs šo aicinājumu ignorēja un, neskatoties uz vairākkārt atkārtotu prasību apstāties, turpināja braukt. Pie kādām mājām autovadītājs netika galā ar transportlīdzekļa vadību un iebrauca grāvī. Pēc piespiedu apstāšanās vīrietis pameta automašīnu un metās bēgt. Lai panāktu, ka persona pārtrauc bēgt, policijas darbinieks veica trīs brīdinājuma šāvienus gaisā. Pēc tiem vīrietis apstājās un tika aizturēts. Likumsargi noskaidroja, ka 20 gadus jaunais autovadītāja pie automašīnas stūres braucis, būdams 0,93 promiļu stiprā alkohola reibumā, turklāt viņam nav iegūta transportlīdzekļa vadītāja apliecība. Transportlīdzeklī bez aizturētās personas atradās arī pasažieris - 38 gadus vecs vīrietis, kurš guva vieglus savainojumus brīdī, kad automašīna iebrauca grāvī. Automašīnas Ford vadītājam ir sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols, kā arī pret viņu uzsākts kriminālprocess par braukšanu alkohola reibumā bez autovadītāja apliecības.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: