1. augustā plkst. 10:00 Ventspilī, Celtnieku ielā, konstatēts, ka a/m BMW X5 ir nozagts atpakaļskata spoguļa stikls. Turpat vēl kādai a/m BMW X5 konstatēts abu spoguļa stiklu zādzības fakts, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību jautājumos Signe Šteinberga.

Savukārt laika posmā no 31. jūlija vakara līdz 1. augusta pēcpusdienai Embūtes ielā no a/m BMW 530 nozagti divi spogulīšu stikli. Šādas sērijveida zādzības Ventspilī turpinājās arī 2. augustā , kad ap plkst. 09:30 iesniedzēja konstatējusi, ka Celtnieku ielā, kādā pagalmā novietotai a/m VW Lupo ir noņemti sānu atpakaļskata spoguļi. Cita iesniedzēja turpat konstatējusi, ka arī viņas a/m palikusi bez abiem spoguļiem. Ap plkst. 12:30 iesniedzējs konstatēja, ka šīs pašas ielas pagalmā novietotai a/m Volvo S70 ir noņemti sānu atpakaļskata spoguļi. Plkst. 10:00 cita iesniedzēja konstatējusi, ka viņas a/m Audi A6, kas bija novietota Celtnieku ielā, pagalmā, nozagti abi sānu atpakaļskata spoguļi. Kāds vīrietis turpat konstatējis, ka viņa a/m VW Sharan noņemti sānu spoguļi, bet cits iesniedzējs fiksējis, ka viņa a/m Suzuki SX4 turpat palikusi bez spoguļiem.

Arī a/m VW Passat šai pašā vietā nodarīta līdzīga skāde, kā arī sabojāts priekšējais aizsargstienis. Policija skaidro precīzus notikušā apstākļus un iesaistītās personas, kā arī aicina iedzīvotājus īpaši vērīgi uzmanīt savus auto, bet par jebkuru aizdomīgu personu rosīšanos Jūsu vai kaimiņu automašīnu tuvumā, nekavējoties ziņot policijai ( 636 04 700, 110 vai vēršoties personīgi tuvākajā policijas iecirknī!).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: