Policija pagājušajā nedēļā cīnījusies ar narkomāniem, mantu zagļiem, kā arī meklē trīs pagaidām nenoskaidrotas personas, kas nodarījušas miesas bojājumus kādam 45 gadus vecam vīrietim.

Avarē dzīvnieka dēļ

Ventspils novadā, Tārgales pagastā uz ceļa Ventspils – Kolka kādas sievietes vadīta automašīna Mercedes Benz, izvairoties no sadursmes ar meža dzīvnieku, nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījums notika ap diviem pēcpusdienā, par laimi, cietušo nav.

Zog mantas

Ventspilī, Siguldas ielā kāds iedzīvotājs konstatēja, ka no aizslēgtas istabas nozagts portatīvais dators HP. Datora īpašniekam nodarīts zaudējums 300 eiro apmērā. Bet Ventspils novada Užavas pagastā meža masīvā pie jūras no a/s Sadales tīkli transformatora sadales skapja nozagtas trīs kapara detaļas – šķērsplāksnes. Abos gadījumos uzsākti kriminālprocesi.

Lauž locekļus

Ventspilī, Talsu ielā pagājušajā nedēļā ap desmitiem vakarā trīs pagaidām nenoskaidroti vīrieši nodarījuši miesas bojājumus kādam 45 gadus vecam vīrietim, kuram konstatēti rokas un ribu lūzumi. Policija veic izmeklēšanu kriminālprocesa ietvaros.

Atrod lādiņu

Pagājušo piektdien ap plkst. 10:25 Inženieru un Katoļu ielas krustojumā, strādnieki, veicot rakšanas darbus, atrada nesprāgušu lādiņam līdzīgu priekšmetu. Par atradumu paziņots speciālistiem, kas lādiņu savāca iznīcināšanai.

Aiztur narkomānu

Ventspils Pašvaldības policijas darbinieki Ozola ielā aizturēja kādu 27 gadus vecu vīrieti, kurš, iespējams, lietojis psihotropās vai narkotiskās vielas bez ārsta nozīmējuma. Uzsākta administratīvā lietvedība.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: