Ventspils pilsētā un novadā konstatētas vairākas zādzības, turklāt vienā no tām par zagļu upuri, iespējams, kļuvis mājas sesks.

Zagļi, atspiežot durvis, iekļuvuši kādā dzīvoklī Dzintaru ielā. Nozagts televizors, dekodera pults, portatīvais dators, īpašā dizaina viena lata monētas. Pazudis arī mājas sesks, kas atsaucas uz vārdu Pičuks. Zādzība notikusi laikā no 6. decembra vakara līdz 7. decembra rītam. Uzsākts kriminālprocess visu apstākļu noskaidrošanai.

 

Veikalā, kas atrodas Lielajā prospektā, aizturēts kāds 42 gadus vecs vīrietis, kas bija nozadzis ikrus. Prece nebojāta atdota veikalam. Tajā pašā dienā veikalā Lielajā prospektā aizturēts arī kāds 26 gadus vecs vīrietis, kas bija nozadzis pudeli viskija. Prece ar bojātu etiķeti atgūta, bet abos gadījumos uzsākts kriminālprocess.

 

Vārves pagastā 10. decembra rītā ap plkst. 8 konstatēts, ka iekļūts kādas zemnieku saimniecības angārā un nolieta dīzeļdegviela (ap 400 litriem) no kombaina bākas.

 

Vēl Popes pagastā kādās mājās 40 gadus vecs vīrietis, būdams alkohola reibumā, nodarījis miesas bojājumus savai dzīvesbiedrei un meitai. Piltenes pagastā pie kādām mājām ganībās atrodas nokosts sugas teliņš.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: