12. septembrī būs īpaša diena divām Ventspils pirmsskolas izglītības iestādēm – Pasakā svinīgi atklās atjaunoto sporta zāli, savukārt Varavīksnē grupiņu bērniem no 2 gadu vecuma.

Jauno mācību gadu uzsākot, pirmsskolas izglītības iestādē Pasaka mazajiem ventspilniekiem nodrošinātas lieliskas sportošanas iespējas atjaunotajā sporta zālē, ko atklās plkst. 16, piedaloties Ventspils pilsētas domes un Izglītības pārvaldes pārstāvjiem. Pasākumā piedalīsies bērnudārza audzēkņi ar muzikālu priekšnesumu, kā arī bērni varēs izmēģināt jauno inventāru – iemest pirmo bumbu basketbola grozā un rāpties pa jauno rāpšanās sienu.

Savukārt plkst. 16.30 pirmsskolas izglītības iestādē Varavīksne svinīgi atklās jaunu grupiņu. Lai sarūpētu papildus vietas bērniem no 2 gadu vecuma, grupas telpās tika veikti būvdarbi 115m2 platībā, kā arī iegādātas mēbeles, inventārs, mācību līdzekļi un rotaļlietas, kā rezultātā ir iespējams uzņemt 17 jaunākā vecuma bērnus.

Jaunajai grupiņai dots skanīgs nosaukums – Podziņas. Svinīgo pasākumu ar uzrunu atklās pirmsskolas izglītības iestādes Varavīksne vadītāja Kristīne Boitmane, pēc tam vārds tiks dots Ventspils pilsētas domes pārstāvjiem. Noslēgumā sanākušie viesi, jaunie audzēkņi un viņu vecāki, kā arī pašvaldības pārstāvji vienosies kopīgā rotaļā Pogu deja.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: