PIKC “Ventspils Mūzikas vidusskola” pedagogi, audzēkņi un darbinieki var uzgavilēt, jo skolas administrācija ir saņēmusi Centrālās finanšu un līgumu aģentūras vēstuli, kurā teikts, ka: “Sadarbības iestādes lēmumā ietvertie nosacījumi ir izpildīti un tādējādi projekta iesniegums atbilst Likuma 26. panta otrās daļas 2. punkta noteiktajam.

Sarunvalodā tas nozīmē to, ka jaunā Ventspils Mūzikas vidusskola ar koncertzāles funkciju patiešām būs!

Jā, vairs nav šaubu un šķēršļu. Visi vajadzīgie lēmumi ir pieņemti un projekti apstiprināti. Nauda no vairākiem avotiem neiedomājami sarežģītā procesā savākta. Atliek slēgt līgumu ar būvniekiem, un celt!

Tā ir milzu dāvana Latvijai: skola, koncertzāle, ērģeles, mūzikas bibliotēka, metodiskais centrs, kamerzāle ar atveramu ārsienu pret brīvdabas amfiteātri – trūkst vārdu. Tā nebūs tikai celtne, tā būs vīzija par cilvēku dzīves kvalitāti nākotnes Latvijā.

Šoreiz patosa nevar būt par daudz – gadiem ilgi neskaitāmi entuziasti ir pielikuši milzu pūles lai mēs varētu šodien svinēt šo uzvaru. Izsaku vissirsnīgāko pateicību lielā procesa visdedzīgākajam virzītājam un “arhitektam” Aivaram Lembergam, Kultūras ministrei Dacei Melbārdei, Finanšu ministrei Danai Reizniecei-Ozolai, saeimas deputātiem: Imantam Parādniekam, Augustam Brigmanim, Gundaram Daudzem, Jānim Vucānam, Ventspils pilsētas domes vadībai: Jānim Vītoliņam, Guntim Blūmbergam, Didzim Ošeniekam, Aldim Ābelem Ventspils domes un Komunālās pārvaldes darbiniekiem, Kultūras ministrijas un Nacionālā Kultūras centra ierēdņiem, visiem, visiem, kas atbalstīja jaunās skolas celtniecības ideju!

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    Nif nifs 28.12.2016, 13:30:59

    Jauki! Bet tam, ka mūsdienās būvēta būve varētu nostāvēt 100 gadus (doma no virsraksta) - tam gan neticu.

  • -3
    666.lv 28.12.2016, 14:10:52

    Pēc dažiem gadiem vajadzēs tekošo remontu,pēc desmit-kapitālo,un pēc divdesmit pieciem ēku nojauks kā graustu!Un visur naudiņa tiks grozīta!

  • -2
    ozols 28.12.2016, 19:43:03

    Es pārsmējos ,atvainojiet....mūs izredz;etam Boitmanim Uldim es cer nevaijg kod :):):) tik daudz uzbūvēj ,kad vēl joprojām jāpārbūvē!!!!!!!!!!! Un naud nāk pa rēn no mūs nodokļiem. Viņam kabatā, viņš reiz komentos iespraud, jā man daudz maksā, perdel kāpēc A ? koments lūdzu pārstavs liels OC Ventspils.??????????????????

  • 0
    Pornieks 15.02.2017, 08:55:11

    Nāk prātā fantasy žanra komiksu grāmatas. Hi-tech starp drupu kaudzēm, nu tipiska groteska mūsdienām.
    Sirsnīgs paldies, man arī patīk.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: