Ceturtdien, 15. decembrī, plkst. 14.00 Ventspils Augstskolas D104 auditorijā notiks ikgadējā Ziemassvētku konference, kurā atskatīsimies uz šajā gadā paveikto dažādās pētniecības jomās un virzienos.

Konference jau ir kļuvusi par ikgadējo tradīciju un tās mērķis - iepazīstināt kolēģus, studentus un citus interesentus ar pētījumu rezultātiem – gan teorētiskajiem, gan praktiskajiem. Pasākumā būs iespējams dzirdēt prezentācijas gan radioastronomijā - par Irbenes radioteleskopa kompleksa izmantošanu pētījumos, gan tulkojumzinātnē un valodas aspektos, gan uzņēmējdarbības attīstībā un citās tēmās.

Aicinām konferenci apmeklēt visus interesentus. Konferences programma pieejama Ventspils Augstskolas mājas lapā www.venta.lv (http://venta.lv/2016/12/13/notiks-ikgadeja-ventspils-augstskolas-ziemassvetku-konference/).

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -2
    Sanabria Pedro 13.12.2016, 22:02:56

    Vai jums ir aizdevums no uzticamu piegādātāju, ir jānorāda precīza summa, kas jums nepieciešams laiks bez stresa? Ja atbilde ir "Jā", tad tu esi pareizajā virzienā. Mēs piedāvājam aizdevumus vismaz $ 2, 000.00 ar maksimālo $ 100 million mārciņas, eiro. Ja ir interese, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu co.operateloanservice@gmail.com tālruņa numurs (+ 1-617 934 1393)
    Mēs piedāvājam šādu veidu aizdevumus un daudz kas cits;
    * Individuālie aizņēmumi (nenodrošinātu aizdevumu)
    * Uzņēmuma aizņēmumiem (nenodrošinātu aizdevumu)
    * Konsolidāciju aizdevumu
    * Aizdevumu kombinācija
    * Labiekārtošanas
    * Ziemassvētku / Jaungada aizdevumu
    Visas atbildes ir jānosūta uz šo e-pastu co.operateloanservice@gmail.com

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: