Līdz vasaras sezonas sākumam Olimpiskajā centrā “Ventspils” noritēs intensīva sporta bāžu uzkopšana un remontēšana. Sakopšanas darbi noritēs stadionā, vasaras skeitparkā, tenisa kortos, Katoļu ielas stadionā un Pludmales akvaparkā, kā arī Piedzīvojumu parkā.

Ar augstspiediena mazgātāju tiks mazgāts stadiona skrejceļš, mini futbola laukuma borti un tenisa kortu segums. Tenisa kortos tiks uzstādīti tīkli un vēja aizsargi. Plānots atjaunot arī govju parādes eksponātu, kurš atrodas pie Olimpiskā centra “Ventspils” galvenās ieejas. Olimpiskā centra “Ventspils” centrālā kompleksa teritorijā ar profesionāļu palīdzību tiks sakopti apstādījumi un atjaunotas informatīvās norādes. Vasaras skeitparkā notiks tribīņu krāsošana un betona konstrukciju šuvju remonts. Līdz sezonas sākumam tiks labiekārtoti dabīgā zāliena futbola laukumi, uzstādīti vārti, mēslots zāliens un uzvilktas spēles laukuma līnijas, kā arī stadiona tribīnēs tiks uzstādīti jaunie, Itālijā iegādātie, 2600 zilās krāsas krēsli.

Katoļu ielas stadionā tiks krāsotas tribīnes, nomainītas to bojātās detaļas, remontēts žogs un sakopta tāllēkšanas bedre. Uzkopšanas un remontdarbu aktivitātes sāksies arī Pludmales akvaparkā, kur notiks slīdreņu atjaunošana, baseina krāsošana, pirts krāsns nomaiņa, teritorijas uzkošana un žoga atjaunošana. Savukārt Ūdens piedzīvojumu parka ēkai tiks mazgāta fasāde. Piedzīvojumu parkā notiks teritorijas uzkopšana un labiekārtošana, kā arī vasaras atrakciju uzstādīšana un visu atrakciju drošības pārbaude, kuru veiks sertificēts drošības eksperts.

Apskati FOTO!

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Elementrix19 12.04.2016, 15:26:59

    Labas Ziņas

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: