Iespēja studēt Ventspils Augstskolā būs arī tiem, kuri vēl nav paspējuši iesniegt savus pieteikumus studijām. Pavisam drīz – jau no 4. augusta tiks īstenota papildus uzņemšana vakantajās studiju vietās.

Papildus uzņemšanā tiek dota iespēja tiem studēt gribētajiem, kuri dažādu apsvērumu dēļ vēl nav paspējuši iestāties augstskolā vai ir savus plānus mainījuši un vēlas studēt Ventspils Augstskolā. No 4. līdz 21. augustam reflektantiem būs iespējams pieteikties vakantajām budžeta un maksas studiju vietām.

 

Ventspils Augstskolā ir iespējams studēt 13 studiju programmās 3 fakultātēs - Ekonomikas un pārvaldības fakultātē, Informācijas tehnoloģiju fakultātē un Tulkošanas studiju fakultātē, turklāt studēt iespējams sākot no pamatstudijām līdz pat doktorantūrai, kā arī turpināt darboties pētniecībā.

 

Jāatzīmē, ka visiem interesentiem līdz 15. augustam ir iespējams pieteikties jaunajai dubultā grāda maģistra studiju programmai “Starptautiskais bizness un eksporta menedžments”, kura tiks īstenota sadarbībā ar Kremsas Pielietojamo zinātņu universitāti Austrijā. Tā būs unikāla studiju programma, kura studentiem palīdzēs attīstīt stratēģisko skatījumu un līderību, kā arī veicinās starptautisko sadarbību un kontaktu dibināšanu visā pasaulē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: