Ņemot vērā tendenci, ka vidusskolnieks savu izvēli, kur studēt tālāk, izdara pēdējos divos mēnešos pirms pieteikšanās studijām, Ventspils Augstskola jūnijā rīko pirmo tiešsaistes informācijas dienu vidusskolniekiem un citiem interesentiem.

Nedēļas garumā, no 10. līdz 16. jūnijam, visiem interesentiem būs iespēja tiešsaistē ar Skype starpniecību sazināties ar studentiem un pasniedzējiem un saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem par:

  • studijām Ventspils Augstskolā;

  • pieteikšanos un reģistrēšanos studijām Ventspils Augstskolā;

  • studiju vidi;

  • studenta dzīvi;

  • u.c.

Kā norāda Ventspils Augstskolas speciāliste sabiedrisko attiecību jautājumos Iveta Šķēle, “lai ganmūsdienu jaunietis visu informāciju par savu izvēlēto augstskolu un studiju programmu var iegūt augstskolu mājas lapās un sociālajos tīklos, tā ne vienmēr jaunietim rada pārliecību, ka izvēlētā augstskola un/ vai studiju programma ir tieši tā, kurā viņš vēlas studēt. Tāpēc augstskola šogad piedāvā topošajiem studentiem attālināti sazināties ar studentiem un/vai pasniedzējiem, uzdodot sev interesējošus jautājumus par studijām un iepazīties ar viņu personīgo pieredzi un attiecībām ar augstskolu. Šis pasākums ir piesaistījis arī pasniedzēju interesi, kuri jau šobrīd aktīvi piesakās kļūt par augstskolas vēstnešiem Tiešsaistes informācijas dienā.”

Informāciju par studentiem un pasniedzējiem, ar kuriem būs iespējams sazināties kādā no nedēļas (10.-16.06.) dienām būs pieejama no 7. jūnijaVentspils Augstskolas mājas lapā.

Tiešsaistes informācijas diena Ventspils Augstskolā ir otrais informatīvais pasākums vidusskolniekiem un citiem interesentiem, kas šogad tiek rīkots ar mērķi informēt par studiju iespējām Ventspils Augstskolā.

 

Pirmais informatīvais pasākums Informācijas diena Ventspils Augstskolā notika 6. aprīlī un pulcēja 59 vidusskolniekus un viņu vecākus no Ventspils, Talsiem, Liepājas, Kuldīgas, Rīgas, Dundagas, Tukuma, Aizputes, Saldus, Ugāles, Vaiņodes, Jelgavas un Olaines. Vislielāko interesi vidusskolnieki izrādīja par Tulkošanas studiju programmām, kam seko Vadībzinātnes un Datorzinātnes studiju programmas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: