Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Vēlēšanu diena jau rīt.

Aizej nobalsot!Pašvaldību vēlēšanas – diena, kurā arī Ventspils pilsētas un novada iedzīvotāji dosies izdarīt izvēli par savas pilsētas, pagasta nākotni – notiks jau rīt. Lai balsi nepalaistu vējā, svarīgi ievērot balsošanas kārtību un atcerēties, ka pašvaldību vēlēšanās tieši tava balss var būt izšķiroša, jo vietējo deputātu izvēle notiek krietni mazākos mērogos un katrai balsij ir nozīme.

Svinības Saules pilsētā

Jau divpadsmito reizi Ventspilī svinēsim bērnu svētkus Saules stundas pilsētā. Šogad tie risināsies divas dienas – 1. un 2. jūnijā.

2.lpp. Viedoklis: «Lai tas ir mans pērkons», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Ir tikai divi varianti, visu darīt pašam vai arī manā vietā darāmo paveiks kāds cits. Tukšums nemēdz būt. Pie tam, nedarīšanai arī ir sava nozīme, savs rezultāts.»

3.lpp.

Piedzīvojumu parks kļūst lētāks

Ventspils Piedzīvojumu parks ar rītdienu kļūs apmeklētāju maciņiem draudzīgāks. Pagarināsies arī darba laiks.

Pašvaldība tērē nodokļus prātīgi

Trešdien Livonijas ordeņa pils otrā stāva kapitula zālē godināja lielākos nodokļu maksātājus pilsētas budžetā 2012. gadā. Pirmo reizi pilsētas dome publiski pateicās arī otrās vietas ieguvējiem un lielākajiem iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksātājiem.

4.lpp.

Intervija. Līderi virza attīstību

Ventspils vēsturē bijuši dažādi posmi, taču tādu iespēju, kādas pilsētas attīstībai pavēra atjaunotās neatkarības gadi, daudzo gadsimtu laikā nav bijis. Vēsturi veido cilvēki. Arī Ventspils nav izņēmums, kas apliecina, ka laikmetu sniegtās iespējas lietpratīgi jāizmanto, nevis jāzaudē cīņā par pāris latiem un nepiepildāmām ilūzijām. Ventas Balss piedāvā nelielu pastaigu pa Ventspils vēstures takām kopā ar vēsturnieci Ingrīdu Štrumfu.

5.-6.lpp. TV Programma

7.lpp. Politika. Vēlēšanu diena jau rīt. Aizej nobalsot!

8.lpp. Jaunie virves vilcēji paņem zeltu

Mūsu virves vilkšanas kluba Velkonis jaunieši jau otru gadu pēc kārtas triumfējuši Latvijas čempionātā, tikmēr viņu pieredzējušākie komandas biedri Latvijas čempionāta pirmajā kārtā abās svara kategorijās finišējuši otrajā vietā.

Mediķu attieksme – dvēseliska un rūpīga

Kāda bijusī ventspilniece nupat pārliecinājusies, ka veselības aprūpe Ventspilī ir visaugstākajā līmenī. To varot droši ieteikt ikvienam ārzemju tūristam.

9.lpp. Ventspils – Baltijas IT galvaspilsēta

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: