Laiks, kad vidusskolēnam būs jāpieņem, iespējams, savā dzīvē nozīmīgākais lēmums - pa kuru izglītības ceļu iet, lai dzīvē sasniegtu savas augstākās karjeras virsotnes – tuvojas ar katru dienu.

Lai iepazītos ar studiju procesu, kas topošos studentus sagaidīs Ventspils Augstskolā turpmākos trīs vai četrus gadus, fakultātes vidusskolēniem organizē “Fakultāšu dienu”, kurā vidusskolēnam piedāvās piedalīties nodarbībās. Fakultāšu diena notiks jau šo sestdien, 14. aprīlī, plkst. 12.00 Ventspils Augstskolā.

Tiks piedāvātas nodarbības Ekonomikas un pārvaldības (EPF), Informācijas tehnoloģiju (ITF) un Tulkošanas studiju fakultātēs (TSF).

Ekonomikas un pārvaldības fakultāte (EPF) vidusskolēniem piedāvās divas nodarbības:

1. nodarbība - “Studentu stāsti”, kurā uzstāsiesEPF 1., 2., 3., 4. kursa studenti ar stāstiem par to, ko studē, kā studē, kāda ir studentu dzīve, kā tiek pavadīts brīvais laiks, interesanti studentu atgadījumi.

2. nodarbība - “Profesoru stāsti”, kurā uzstāsies profesori ar stāstiem par to, kā viņi māca ekonomiku, uzņēmējdarbības vadību, finanšu pārvaldību, mārketingu un loģistiku, un kā šīs zināšanas ir pielietojamas praksē.


Informācijas tehnoloģiju fakultāte(ITF) vidusskolēniem piedāvās divas nodarbības ITF vecāko kursu studentu un docētāju vadībā:

1. nodarbībaelektronika;
2. nodarbība – programmēšana.

Tulkošanas studiju fakultāte (TSF) vidusskolēniem piedāvās iespēju vingrināties mutvārdu tulkošanā lingvistiskajā laboratorijā. Ar audioierakstu palīdzību būs iespēja izmēģināt savus spēkus izrunas, atmiņas un ēnošanas (shadowing) vingrinājumos.

Laikā, kad vidusskolēni piedalīsies Ventspils Augstskolas fakultāšu organizētajās nodarbībās, vecākiem un citiem interesentiem būs unikāla iespēja Ventspils Augstskolas rektoru pavadībā apskatīt Ventspils Augstskolu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: