Nedēļas nogalē ar uzņēmējdarbības vidi un uzņēmējiem Ventspilī iepazinās un par jauno investīciju piesaistes procesu POLARIS stāstīja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) speciālisti.

Apskatot tikai dažus no Ventspils brīvostas teritorijā strādājošajiem uzņēmumiem, LIAA pārstāvji atzina, ka uzņēmēji Latvijā turpina pozitīvi pārsteigt.

LIAA speciālisti Ventspils brīvostas pārvaldē prezentēja jauno POLARIS procesu, kura mērķis ir efektivizēt investīciju piesaisti uzņēmēju idejām Latvijā. Lai programmā ierakstītie mērķi veiksmīgi īstenotos, izšķirīgi svarīga ir visu iesaistīto pušu – uzņēmēju, konsultantu, pašvaldību - sadarbība.

LIAA direktora vietnieks Māris Ēlerts gan atzina, ka runāt par šīm tēmām Ventspilī nav lielas vajadzības, jo šeit ir viena no retajām pilsētām, kur investīciju piesaiste pēc līdzīga plāna norit jau sen.

Pēc tikšanās Ventspils brīvostas pārvaldē ar Ventspils domes, Brīvostas un Ventspils augsto tehnoloģiju parka pārstāvjiem, LIAA speciālisti apskatīja SIA Malmar Sheet Metal ražotni, apmeklēja Ventspils Augsto tehnoloģiju parkuSIA Dendrolight Latvija un SIA Bucher Schoerling Baltic.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: