No amata atkāpies AS "Latvijas kuģniecība" (LK) valdes loceklis, Ventspils novadnieks Raivis Veckāgans.

Pametot LK, Veckāgans sacījis, ka "šis bija interesants, vērtīgs un spraigs laiks manā dzīvē", tomēr turpmāk viņš nolēmis pievērsties privātajam biznesam.

Kā ziņo LK, jauns valdes loceklis tiks meklēts starptautiskajā kuģošanas speciālistu tirgū.

LK padome izteikusi pateicību Veckāganam "par veiksmīgo darbu sarežģītajos starptautiskā kuģošanas tirgus un nekustamā īpašuma krīzes apstākļos".

"Veckāgans pēdējā gada laikā aktīvi strādāja, lai panāktu LK meitas uzņēmuma SIA "Lasco Investment" un AS "Ventspils nafta" savstarpēji slēgto darījumu nosacījumu pārskatīšanu. Diemžēl "Ventspils nafta", neņemot vērā kritisko situāciju nekustamā īpašuma tirgū, nav izrādījusi vēlmi pārskatīt tās aktīvu pārdošanas darījuma nosacījumus, un tas lielā mērā novedis pie "Lasco Investment" nepieciešamības vērsties tiesā, lūdzot tiesiskās aizsardzības procesu, kas uzņēmumam tika piemērots ar tiesas lēmumu šā gada 7.oktobrī," teikts ziņojumā.

Jau ziņots, ka šā gada 28.septembrī AS "Latvijas Kuģniecība" (LK) valdē uz piecu gadu termiņu ievēlēts jauns valdes loceklis Edvīns Bērziņš. Līdz ar to LK valdē darbu turpina tās priekšsēdētājs Imants Sarmulis, valdes locekļi Andris Linužs, Pols Tomass un Edvīns Bērziņš.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: