Līdz 7. martam Londonā norisināsies būvniecības un arhitektūras izstāde “Ecobuild 2013”, kurā tiks pārstāvēti divi Ventspils kokrūpniecības uzņēmumi - SIA “Arbo” un SIA “Dendrolight Latvija”.

Stendā varēs apskatīt “Arbo” ražoto produkciju - pasīvo ēku logu un ārdurvis, bīdāmās sistēmas, kas ražotas atbilstoši Anglijas būvniecības prasībām. Stendā tiks izstādīti arī “Dendrolight Latvija” inovatīvā materiāla paraugi. No šī šūnmateriāla izgatavotās kāpnes un sienas paneļi arī būs apskatāmi stendā.

 

SIA „Arbo” tirdzniecības direktors Edmunds Domkins stāsta, ka izstādē “Ecobuild” kokrūpniecības uzņēmums piedalās jau ceturto reizi. Izstādei ir milzīga nozīme, tajā iespējams satikt nozares pārstāvjus un apmainīties viedokļiem, uzsver Domkins. Viņš ir gandarīts, ka “Arbo” ražoto produkciju jau atpazīt šajā tirgū. “Tā ir vieta, kur prezentēt produkciju milzīgam skaitam profesionālu, izceļot labākās īpašības un funkcionalitāti, turklāt tā ir iespēja mācīties, iepazīt būvniecības nozares tendences, gūt jaunus kontaktus, izprast potenciālo klientu vēlmes un vajadzības”, rezumē Domkins.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: