Apturēts iepirkums par tehniskā projekta izstrādāšanu slēgtās BMX halles jaunbūvei Ventspilī, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā publicētais paziņojums.

Tehniskā projekta izstrādāšana objektam "Slēgtās BMX halles jaunbūve Ganību ielā 156; 158 Ventspilī" apturēta, pamatojoties uz nepieciešamību veikt būtiskas izmaiņas konkursa nolikumā.


"Atkārtoti izvērtējot būvējamā objekta sarežģītību un ņemot vērā to, ka nepieciešams nodrošināt sarežģīta, komplicēta un starptautiskajiem standartiem atbilstoša tehniskā projekta izstrādi, jāpārskata pretendentu kvalifikācijas prasības. Tāpēc izstrādāts jauns nolikums un tuvākajā laikā tiks izsludināts atkārtots iepirkums par BMX halles jaunbūves tehniskā projekta izstrādi," informēja Olimpiskais centrs "Ventspils" Būvniecības projektu vadītājs Māris Plūme.

Atklātais konkurss izziņots 12. jūnijā, bet pieteikumu iesniegšanas termiņš bija 20 .jūlijs. Lēmums par uzvarētāju pieņemts 20. augustā – tiesības izstrādāt projektu ieguva AS "UPB". Kopējā plānotā līgumcena bija 39 750 lati, tomēr pēc nedaudz vairāk ne kā nedēļas, 29.augustā, IUB saņēma sūdzību no SIA "Belss". Tajā tika apstrīdēts pieņemtais lēmums par konkursa uzvarētāju. Gala spriedums šajā jautājumā netika pieņemts, jo sūdzības iesniedzējs vēlāk to atsauca.

Jaunā konkursa izsludināšanas laiks pašreiz vēl nav zināms.

ventspils24.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: