Trešdien, 19. maijā, plkst. 19 tiešraidē portālos ventspils.lv un ventasbalss.lv, kā arī SIA ''SkaTVis'' kabeļtelevīzijas tīkla informatīvajā kanālā nozares speciālisti atbildēs uz iedzīvotāju uzdotajiem jautājumiem par tēmu ''Pilsētas labiekārtošana un infrastruktūras attīstība''.

Uz iedzīvotāju jautājumiem atbildēs - SIA ''Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca'' valdes priekšsēdētājs un iepirkumu komisijas p/i ''Komunālā pārvalde'' pasūtījumu saņemšanai loceklis Juris Lācis un Ventspils pilsētas pašvaldības iestādes ''Komunālā pārvalde'' direktors un iepirkumu komisijas p/i ''Komunālā pārvalde'' pasūtījumu saņemšanai loceklis Andris Kausenieks.

Jautājumus iespējams uzdot: portālos pie šīs ziņas, sūtot e-pastu uz ktvt@kurzemestv.lv, kā arī zvanot darba laikā pa tālruni 63601270. Sarunas laikā uz studiju būs iespējams piezvanīt pa tālruņiem 63627360 vai 29185371.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Vpr 18.05.2021, 13:08:10

    Infrastruktūra ir tautsaimniecības teritoriālās struktūras sastāvdaļa, ko veido transporta, sakaru, tirdzniecības, enerģētikas un ūdenssaimniecības sistēma, kā arī dzīvokļi, skolas, veselības aizsardzības, kultūras, sporta u. tml. iedzīvotāju aprūpes objekti un to izkārtojums kādā teritorijā.

    Vai bija prātīgi atteikties no pasažieru vilcienu satiksmes uz Rīgu? Liepājas virzienā - demontēt sliedes?

    Kā vērtējat faktu, ka Ventspils lielākais tirdzniecības centrs ir noziedzīgi iegūtā manta?

    Vai Ventspilī jebkuram komersantam bija vienlīdzīgas iespējas nodarboties ar mazumtirdzniecību nespecializētajos veikalos? Vai pastāvēja kādas ieejas barjeras?

    Kā varēja gadīties, ka Ventspils palikusi bez dabasgāzes?

    Kādēļ gar dzelzceļu, pa kuru dzīvojamā zonā pārvadā bīstamās kravas, neuzbūvēja aizsargsienas?

  • 0
    Vpr 18.05.2021, 13:20:18

    Cik skolu Ventspilī slēdza, reorganizēja (tajā skaitā pazeminot statusu, piemēram, no vidusskolas uz pamatskolu) 1991. - 2021.gadā?

    Kur palika velotreks?

    Kādēļ tikai 2021.gadā dome finansēja otro jaunas īres dzīvojamās mājas jaunbūves projektu? Vai tas nebija jādara vēl 1997.-2001.gadā?

    Cik resursu (darbs, laiks, darbarīki, tehnika, samaksa palīgstrādniekiem) ieguldīja privātmāju īpašnieki, kopjot nekustamajam īpašumam piegulošo pašvaldībai piederošo teritoriju?

  • 0
    tiešām suns 18.05.2021, 14:14:28

    mans jautājums-kādēļ tik nejēdzīgi turaties pret ventspils iedzīvotāju vēlmi lai dome palidz kopt pati savus ipašumus?kaut ko par 2milj. nevajag pat melot....ja kaut ap 30proc. īpašniekiem ir tik maza piegulošā ka paši mierīgi tiek galā ,tad kā ar tādiem kā piemēram saules ielas pāra numuru pusē-piem. 100nr? tapat 98 un citi?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: