Jaunā gada pirmajās dienās visu Latviju, tai skaitā Ventspili pārklājusi sniega sega. Pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” informē par sniega tīrīšanu pilsētā.

3. janvārī uz plkst. 9.00 notīrītas un nokaisītas visas A, A1 un B klases ielas, uzsākta C klases ielu krustojumu kaisīšana ar pretslīdes materiālu, kā arī tiek veikta veloceliņu tīrīšana. Pašlaik ielu apstrādāšanā ar pretslīdes materiālu nodarbinātas 3 smagās automašīnas, kas aprīkotas ar sniega stumšanas lāpstu un tehniskās sāls kaisīšanas iekārtu, kā arī 2 traktortehnikas vienības veic veloceliņu tīrīšanu.

Jau informēts, ka Ventspils pilsētā notiek diennakts sniega tīrīšanas dežūras, lai operatīvi reaģētu un uzsāktu sniega tīrīšanu, tiklīdz tas būtu nepieciešams. Atbildīgie darbinieki dežūru laikā regulāri apseko ielu stāvokli.

Ielu tīrīšana

Ielas visā ziemas sezonas laikā tiek tīrītas prioritārā secībā saskaņā ar Ventspils pilsētas ielu sadalījumu ziemas uzturēšanas klasēs.

Pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts” īpašumā ir 5 smagās automašīnas, kas aprīkotas ar sniega lāpstām un tehniskās sāls kaisīšanas iekārtām, un vairākas traktortehnikas vienības. Ar smagajām automašīnām tiek veikta galveno pilsētas ielu brauktuvju attīrīšana un kaisīšana ar tehnisko sāli, savukārt ar traktortehnikas vienībām tiek veikta mazākas nozīmes pilsētas ielu tīrīšana, kā arī publisko stāvlaukumu, daudzdzīvokļu māju iekšpagalmu, ielu stāvlaukumu un iebrauktuvju tīrīšana.

 

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    Novadnieks 03.01.2017, 13:28:52

    Neaizmirstiet par pieguļošo teritoriju pie saviem īpašumiem.

  • -1
    Nif nifs 03.01.2017, 13:45:41

    Nu, šodien Bākas namiem kāds aptracis vai pārsvinējies vadītājs sēdējis uz sniega traktoriņa. Līkumu līkumiem, zeme no malām uz visām pusēm izsvaidīta, arī uzstumta uz celiņiem, sniegs vietām notīrīts, vietām uz ietves atpakaļ sagāzts...

  • 0
    Merkakits 03.01.2017, 17:57:28

    Balto sniegu nevajag tirit,tas baltāks nepaliks.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: