Latvijas čempionu FK Ventspils rindās atgriezies nigēriešu pussargs Maikls Tukura, kurš pagājušās sezonas vidū tika izīrēts Krievijas premjerlīgas klubam Rubin, kā arī moldāvu pussargs Igors Cigirlašs, kurš izīrēts no Ukrainas kluba Chernomorets.

Starpsezonu periodā krietni plānāka palikusi tieši FKVentspils vidējā līnija, tāpēc Tukuras atgriešanās komandā jāuzskata par ļoti labu ziņu. Pirmkārt, viņa meistarība nevienam šaubas nerada, otrkārt spēlētājam nav nepieciešams papildus laiks, lai iejustos komandā, kas viņam ir labi zināma.

«Protams, esmu priecīgs, ka Tukura atgriežas Ventspilī. Mūsu gados jaunajai komandai tāda pieredzējuša pussarga klātbūtne ir ļoti svarīga, tāpēc esmu par 100% pārliecināts, ka Tukura komandu pastiprinās. Turklāt pēc Laizāna un Kosmačova aiziešanas ļoti bija nepieciešams tieši centra pussargs. Domāju, arī FK Ventspils līdzjutējiem šī ziņa patiks,» gandarījumu par vienošanos ar Tukuru neslēpj ventspilnieku galvenais treneris Sergejs Podpalijs.

Šodien arī kļuva zināms, ka Ventspilī atgriezīsies arī moldāvs Igors Cigirlašs (attēlā), kurš pirms dažām sezonā arī bija viens no vidējās līnijas - precīzāk tās flangu - balstiem. Pussargs izīrēts no Ukrainas kluba Chernomorets. Ar Cigirlašu sastāvā FK Ventspils iekļuva Eiropas līgas grupu turnīrā, turklāt tieši viņš guva vienus vārtus izšķirošajā cīņā ar BATE, bet pēc šīs sezonas futbolists pārcēlās uz Ukrainu. Ventspilnieku rindās Cigirlašs aizvadījis 60 mačus un guvis 15 vārtus.

FK Ventspils treniņnometne Turcijā noslēgusies un komanda dodas mājup, bet jau šīs nedēļas beigās startēs tās oficiālā sezona – ventspilnieki Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā tiksies ar FK Jelgava. Vēl par vietu pusfinālā cīnīsies Liepājas metalurgs un Daugava, FC Jūrmala unSkontoJūrmala V.V. un Gulbene.

Latvijas kausa pusfināli notiks 11.aprīlī, savukārt fināls ieplānots 8.maijā. 

Foto: fkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: