Olimpiskā centra „Ventspils” vieglatlētikas manēžā norisinājās Latvijas atklātais ziemas čempionāts un Olimpiskā centra „Ventspils” kausa izcīņa virves vilkšanā, kurās ar pārliecinošāko sniegumu izcēlās mājinieku klubs „Velkonis”.

Sacensībās piedalījās ne tikai Latvijas komandas, bet arī ciemiņi no Lietuvas. Latvijas atklātajā ziemas čempionātā svara kategorijā līdz 720 kg piedalījās piecas komandas (Ozoli (Ozolnieki),Velkonis 1 un Velkonis 2, Ažuolas (Paneveža, Lietuva) un Kuršeniai (Lietuva)), bet par uzvarētājiem kļuva Velkoņa 1 komanda. Otrā vieta ozoliem, bet trešajā vietā Velkonis2.

Svara kategorijā līdz 640 kg tāpat piedalījās piecas komandas un arī dalībnieku sastāvs bija tāds pats. Nedaudz gan atšķīrās godalgu sadalījums – atkal pirmo vietu izcīnīja pirmais Velkonis, bet tālāk sekoja Velkonis 2 un Kuršeniai . Ventspilniekiem arī panākums U-23 vecuma grupā, tiesa tajā pretī nāca tikai Kuršeniai jaunie vilcēji.

Otrajā sacensību daļā tika izcīnīti Olimpiskā centra „Ventspils” dāvātie kausi un balvas. Interesantais sacensību formāts solīja patiešām aizraujošas cīņas, jo vienīgais, kas ierobežoja komandas, bija kopējais svars, kurš nedrīkstēja pārsniegt 560 kg, bet komandas dalībnieku skaits palika treneru un pašu sportistu ziņā.

Kopumā kausa izcīņā piedalījās astoņas komandas un par uzvarētājiem kļuva Velkonis 7komanda, kura finālā pārspēja Velkoņa 8 komandu. Trešajā vietā ierindojās Velkonis 6, tālākajās vietās OzoliKuršeniaiKuršeniai 2Ažuolas un Ažuolas 2.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: