Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēles tālmetienu konkursā BK Ventspils pārstāvēs Džamars Jangs un Stīvens Grejs.

Ar BK Ventspils snaiperiem konkurēs vefieši Sandis Valters un Dāvis Geks, valmierietis Džejs Lukass, liepājnieks Kristaps Miglinieks, jelgavnieki Edgars Krūmiņš un Armands Seņkāns, LU spēlētāji Ingars Aizpurs un Mārcis Vītols, BA Turība pārstāvji Sandis Bēts un Mārtiņš Vīņauds, jūrmalnieki Edgars Indāns un Raitis Liepa, kā arī Latvijas U18 izlases spēlētājs Edgars Štelmahers.

 

Vīriešu konkursā var piedalīties pa diviem pārstāvjiem no LBL1 klubiem un pa vienam pārstāvim no LBL2 komandām. Vispirms noskaidros labākos katrā līgā atsevišķi, pēc tam notiks superfināls. Sieviešu konkurencē startēs pa divām dalībniecēm no katras LSBL komandas, un uz tālmetienu līnijas stāsies arī ventspilniece Eva Pavlovska, kura tagad pārstāv TTT komandu.

 

Katrs dalībnieks un katra dalībniece 60 sekunžu laikā izpilda pa pieciem metieniem no piecām pozīcijām, no kuriem pirmie četri metieni ir punkta vērtībā, bet pēdējais dod divus punktus.

 

Sacensības norisināsies četrās kārtās – priekšsacīkšu astoņi labākie dalībnieki kvalificējas otrajai kārtai, otrās kārtas četri labākie kvalificējas pusfinālam un pusfināla divi labākie dalībnieki kvalificējas finālam (LBL-2 konkurss sāksies no otrās kārtas).

 

LBL Zvaigžņu spēle 18. februārī risināsies Daugavpilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: