Divas dienas vieglatlētikas manēžā notiks Baltijas valstu čempionāts loka šaušanā.

Ventspils klubu Odisejs pārstāves astoņi šāvēji, kas nebūt nav liels skaits, taču tam ir pavisam prozaisks izskaidrojums – visnepiemērotākajā brīdī ventspilniekiem gadījušās veselības problēmas un traucē arī aizņemtība darbā.

Droši vien visvairāk varam gaidīt no Viktora Avsjuka un Pāvela Šatravas, taču pie medaļām tikt nebūs viegli, jo konkurence būs ļoti nopietna. Piemēram, spēcīgi lokšāvēji ieradīsies no Lietuvas, bet arī citu valstu pārstāvji uz Ventspili nebrauks, lai tikai piedalītos. Uz starta izies arī Andrejs Štrumfs, kuram pērn izdevās kļūt par valsts čempionu, Maksims Čerkasovs, pirmo reizi mačos ar olimpisko loku šaus Oļegs Dorafejevs, bet šāda mēroga sacensībās debitēs Ringolds Jaunbēlzējs. Savukārt Anastasijai Avsjukai tā būs debija pieaugušo konkurencē.Odiseja krāsās Baltijas valstu čempionātā pārstāvēs arī liepājnieks Leonīds Puķēvics.

Kopumā sacensībās pulcēsies ap 80 lokšāvēju no Polijas, Igaunijas, Lietuvas, Somijas un Latvijas. Sestdien pulksten 9.45 paredzēta sacensību atklāšana, bet sacensības, tāpat kā svētdien, startēs pulksten 10.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: