Ukrainas klubs Azovmash, kas būs BK Ventspils pretinieks ULEB Eiropas kausa kvalifikācijas cīņās, papildinājis sastāvu ar 212cm slaidu centra spēlētāju Alekseju Pečorovu.

Pečorovu 2006. gadā ar kopējo 18. kārtas numuru jauno spēlētāju draftā izvēlējās NBA kluba Vašingtonas Wizards. Pasaules spēcīgākajā līgā viņš pavadīja trīs sezonas, pēdējā no tām spēlējot Minesotas Timberwolves (NBA vidēji 9,4 minūtes, 3,9 punkti, 2,4 atlēkušās bumbas). Pagājušajā sezonā slaidais ukrainis spēlēja Itālijā, Milānas Armani Jeans, bet savainojuma dēļ Pečerovs piedalījās tikai trīs Eirolīgas spēlēs, kurās vidēji 11,7 punkti un 2,7 atlēkušās bumbas. 24 mačos Itālijas A sērijā viņam vidēji 7,8 punkti un 4,9 atlēkušās bumbas.

Jau ziņots, ka vasarā Azovmash rindas papildināja arī Slovēnijas izlases centra uzbrucējs Hasans Rizvičs, tā kā ukraiņu rīcībā nu ir jau divi 212cm gari torņi. Komandā ir vēl daži slaidi uzbrucēji, bet ventspilnieki pretī var likt Ronalda Zaķa 207 cm un vēl dažus nedaudz īsākus vīrus. Tā kā BKVentspils vadībai jau laicīgi jāsāk domāt, ko darīt ar sāncenšu auguma pārsvaru. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: