Šodien Serbijas galvaspilsēta Belgradā UEFA Eiropas līgas trešās kvalifikācijas kārtas atbildes maču aizvadīs FK Ventspils un vietēja Crvena Zvezda komanda. 

Pirmajā mačā Ventspilī pēdējās sekundēs uzvaru izrāva serbi, trešajā kompensācijas minūtē panākot 2:1. Vienīgie ventspilnieku vārti Eduarda Višņakova rēķinā - pirmā puslaika izskaņā viņš panāca 1:1.

Pirms došanās uz Serbiju ventspilnieki vēl paguva iekļūt Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā, turklāt ne mazāk dramatiskā cīņā. Izbraukuma mačā ar 1. līgas komandu Spartaks no Jūrmalas ventspilnieki nonāca zaudētājos 0:1, bet pēdējo desmit minūšu laikā izrāva uzvaru. Vispirms Eduards Suhanovs realizēja 11 metru soda sitienu, bet jau kompensācijas laikā Oļegs Žatkins lielā ātrumā iegāja soda laukumā un precīzi sita tuvajā vārtu stūrī.

Cerams, veiksme valsts kausa izcīņā uzlabos FK Ventspils spēlētāju omu, jo cīņas spars un ticība saviem spēkiem būs ļoti nepieciešama. Tāpat jācer, ka sāncešu prātu varētu pajaukt Suhanovs, kurš diskvalifikācijas dēļ izlaida pirmo spēli - Krievijas pussargs var gan piespēlēt komandas biedriem, gan precīzi sist pats. 

Mača sākums pulksten 21.30 pēc Latvijas laika, lai iekļūtu nākamajā kārtā, ventspilniekiem jāuzvar ar divu vārtu pārsvaru, bet ļoti rezultatīvā cīņā pietiks arī ar +1 (sākot no 3:2). Crvena Zvezda stadionā ir vietas apmēram 55 tūkstošiem līdzjutēji, bet serbi spriež, ka uz maču ar ventspilniekiem varētu ierasties vairāk nekā 30 000 fanu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: