Ventspils Piedzīvojumu parkā 20. augustā plkst. 12 tiks dots starts nu jau otrajam Latvijas nūjošanas festivālam Ventspilī.

Tradīcija tika aizsākta iepriekšējā gadā, kad trasē devās 274 nūjotāji.

Nūjošana kā aktīvs brīvā laika pavadīšanas veids šobrīd Latvijā aizrauj aizvien vairāk cilvēkus. Šogad organizatori cer uz plašāku iedzīvotāju atsaucību, un tiek pronozēts, ka festivālā piedalīsies aptuveni 400 dalībnieki. Ventspilī tiks piedāvāta 9 km gara nūjošanas trase, kurā ikviens varēs pārbaudīt savas nūjošanas prasmes.

Reģistrēties dalībai festivālā un ar nolikumu iepazīties varēs no 20. jūlija speciāli festivālam izveidotā mājas lapā www.nujosanasfestivals.lv. Ja ir vēlme piedalīties festivālā, bet nav savas nūjas – tas nekas! Organizatori parūpējušies, lai sacensību dienā būtu iespējams nūjas noīrēt.

Dalībniekam pēc finiša tiek solītas gan labas emocijas, gan spēcinoša zupa, kas palīdzēs atgūt spēkus. Katrs finišētājs, kā apliecinājumu par piedalīšanos Latvijas 2. nūjošanas festivālā Ventspilī, saņems īpaša dizaina cepuri, kuras dāvināšana nu jau būs kā viena no nūjošanas festivāla pamattradīcijām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: