Sporta dzīvē šovasar ienācis vēl nebijis pasākums – Trīs bumbu spēles. Jau notikuši mači minifutbolā, 14. jūlijā būs balvu izcīņa strītbolā, 23. jūlijā – pludmales volejbolā.

Svarīgākais, kāpēc tiek rīkotas šādas spēles, ir iespēja mačoties darba kolektīviem un draugiem un visiem pārējiem, kam patīk sports. Ja spēles notiktu, piemēram, tikai basketbolā vai futbolā, protams, tajās piedalītos vien lietpratēji, bet te visiem durvis vaļā, vajag tikai

gribēšanu un varēšanu, iedrošina viens no spēļu rīkotājiem Kaspars Heisters. «Ideja pa Trīs bumbu spēlēm radās manam draugam Matīsam Graudiņam. Es uzreiz nespēju iedomāties, kā to realizēt, bet uzrunāju cilvēkus, kas varētu mūs atbalstīt, un tie bija Tornado.lv un OC Ventspils, arī BK Ventspils Iesaistījās arī draugi, kas palīdz tiesāšanā un citos ar spēļu rīkošanu saistītos jautājumos, par ko liels paldies viņiem.»

Sacensībās var piedalīties jebkurš – sporta entuziasts vai sporta profesionālis, jo priekšplānā ir komandas intereses, lai uzvarētu, jābūt līmenī visos sporta veidos.

Astoņas komandas pirmajam gadam, spriež Heisters, ir ļoti labs rādītājs, turklāt sportiskie ventspilnieki cits citu pazīst, tāpēc viņiem ir interesanti salīdzināt spēkus trīs populārajos komandu sporta veidos, nosakot universālāko komandu un spēlētājus.

«Cilvēki jau ir novērtējuši ideju un izteikuši ieteikumus, kā var papildināt šīs spēles. Iespējams, nākotnē, tās varētu paplašināties, kļūstot par četru vai pat piecu bumbu spēlēm. Mums ir lieliskas sporta bāzes, kas ļauj visu vasaru, gūstot prieku, sportot dažādos veidos. Un, kas zina, varbūt ar laiku līdzīgas spēles rīkosim arī ziemā, ziemas sporta veidos,» prognozē Kaspars. Heisters ir gandarīts, ka, rīkojot trīs bumbu spēles un iesaistot cilvēkus dažādās aktivitātēs, tiek pilnveidota pilsētas dzīve.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: