Neveiksmīgi LBL finālsēriju sākuši BK Ventspils spēlētāji, savā laukumā ar 70:79 piekāpjoties VEF. Fināla trešā spēle trešdien Rīgā.

Spēles sākumā vadībā izvirzījās "VEF" basketbolisti, tomēr ceturtdaļas beigās ventspilniekiem izdevās izlīdzināt rezultātu un pirmo desmitminūti noslēgt neizšķirti 15:15.

Otrajā ceturtdaļā VEF izdevās sākr ar pieciem punktiem pēc kārtas, kas ventspilniekiem lika piperasīt minūtes pārtraukuma, taču tas mača gaitu būtiski nemainīja. Rīdzinieki veiksmīgi darbojās aizsardzībā, neitralizējot ventspilnieku uzbrukuma līderus. Tādejādi regulārā čempionāta uzvarētāji otrajā ceturksnī guva vien 13 punktus un puslaiku noslēdza jau ar astoņu punktu deficītu – 28:36.

Ventspilniekiem izdevās labi iesākt trešo ceturtdaļu, kad Kurzemes klubs pietuvojās divu punktu attālumā, taču tikai uz brīdi. Trešās ceturtdaļas izskaņā VEF pārsvars atkal pieauga, sasniedzot sešus punktus, bet tā noslēdžas ar pluss četri viesiem – 52:56.

Neliels "VEF Rīga" pārsvars saglabājās arī izšķirošās ceturtdaļas sākumā, tomēr tās vidū ventspilnieki uz brīdi vadību atguva. Spēles beigās precīzāk nospēlēja VEF basketbolisti, tādejādi sagādājot BK Ventspils zaudējumu – 70:79.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: