Jau otro sezonu pēc kārtas Ventspilī darbojas divi moto klubi, „Rodeo MX Racing Team” un „MX Sumata – Vilders Team”.

Pagājušajā sezonā no „MX Sumata – Vilders Team” sportistiem visspilgtāk savu sniegumu trasē demonstrēja Niks Apfelbaums, ko Latvijā mēs pazīstamam kā „Kingu Afīti”. Viņš bija vienīgais sportists visas sezonas garumā, kurš ar Lauri Freibergu līdz pat pēdējam posmam cīnījās par čempiona titulu prestižajā MX Pro klasē. Klubu pārstāv arī tāds dzelzs vīrs kā Agris Čuka, kurš, neskatoties uz savu cienījamo vecumu, aktīvi piedalās „Battery Superkauss” sacensībās, kā arī ir ļoti talantīgs koktēlnieks. Pagājušajā gadā viņš daudzus pārsteidza ar saviem darinājumiem, pasniedzot savus rokdarbus kā specbalvas par sasniegumiem Latvijas motokrosa attīstībā.

Šogad klubā notikušas pārmaiņas – komandas sastāvu papildinājis jaunais un talantīgs Kvadri 14+ sportists Ralfs Reinfelds. Diemžēl komandas vadība īpaši nevēlējās izpaust informāciju par citiem iespējamajiem papildinājumiem. Apfelbaums cītīgi trenējas, pabijis arī treniņnometnē Spānijā, ar labiem rezultātiem startējis Eiropas čempionātā Open klasē. Klubs cītīgi strādā pie sava PR un vēlas kļūt labi atpazīstami ne tikai Ventspilī, bet arī visā Latvijā. Kluba sportisti šosezon piedalīsies Eiropas čempionātā, Latvijas čempionātā un „Battery Superkauss”, kā arī atsevišķos ADAC, Holandes, Lietuvas čempionāta posmos.

Jautājot par iespējamo „papildspēku” piesaisti uz kādu „Battery Superkauss” posmu, komandas vadība norāda: „Piesaistīt sportistus uz konkrētām sacensībām nav mūsu mērķis. Protams, „Battery Superkauss” aktivitātes rada augstu popularitāti un atsevišķiem sportistiem paveras iespējas noslēgt arī labus reklāmas līgumus.” Savukārt, runājot par sportiskajiem mērķiem šajā sezonā, komandas vadītājs Andris Kajaks ir tiešs: „Jāiekļūst labāko piecu komandu skaitā, kā arī ar savām aktivitātēm jāpiesaista lielāku sadarbības partneru uzmanību.”

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: