27. aprīlī JFK ''Ventspils'' komanda Optibet "Nākotnes līgas" 4. kārtas ietvaros aizvadīja spēli pret AFA ''Olaine'', kurā nospēlēja neizšķirti 2:2. Mūsējie pēc nokļūšanas iedzinējos divas reizes prata atspēlēties un cīnījās par trīs punktiem līdz pat pēdējai sekundei.

Vārtus mūsu komandas labā guva Maifers Arrojo no Kolumbijas, kurš pirmajā puslaikā, esot 0:1 iedzinējos, pēc lieliska stūra sitiena centrējuma izlēca visaugstāk par visiem un ar galvu raidīja bumbu pretinieka vārtos, kā arī mūsu vietējais futbola audzēknis Artemijs Mihails Lučins, kurš pēc Pjēra Hanleta piespēles izrādījās visveiklākais starp trīs pretiniekiem un trieca bumbu ar galvu vārtos, rezultāts 2:2.

Visiem jau labi zināms, ka Olaines komanda JFK ''Ventspils'' komandai ir īpaši principiāls pretinieks, jo pēdējā gada laika esam tikušies ar šo komandu jau piecas reizes, kurās trīs reizes cīnījušies neizšķirti, bet divās atzinuši pretinieka pārākumu, tādēļ komandai nebija nepieciešama papildus motivācija, lai atdotu laukumā visu, lai cīnītos par tikai un vienīgi par uzvaru.

Galvenā trenera Igora Kičigina komentārs par aizvadīto spēli:
''Esmu priecīgs par komandas sniegumu, ne viss iecerētais izdevās, bet kopumā spēles plāns tika izpildīts. Ja runājam par pretinieku, zinām, ka Olaine prot spēlēt futbolu, kur māk ar dažādām kombinācijām uzlauzt pretinieka aizsardzību, komanda spēlē fizisku futbolu, nepiekāpjas un organizēti aizsargājas. Prieks par puišiem, ka prata spēles laikā izveidot vairākus momentus un vārtu gūšanas iespējas tieši pielietojot tās darbības, kuras atstrādājam treniņprocesā.
Ja runājam par mūsu darbībām, tad nopelnījām nevajadzīgu 11 metru soda sitienu, kas ļāva pretiniekam izvirzīties vadībā. Tāpat arī ar otrajiem ielaistajiem vārtiem, laicīgi netikām galā ar pretinieku, kas ļāva veikt tālsitienu, kārtējo reizi izvirzoties pretiniekam vadībā. Priecē tas, ka nenolaidām rokas un divas reizes atspēlējāmies un turpinājām spēlēt aktīvi līdz pat beigu svilpei. Kopumā spēle bija epizodiska no abu komandu puses. Vienu brīdi viņi spēlē uzbrukumā, kontrolējot bumbu, jau citu, mēs esam uzņēmuši spēles iniciatīvu, tādēļ nevaru teikt, ka kāda no komandām kontrolēja spēli. Spēli vērtēju pozitīvi, jo šajā turnīrā mums katrs pretinieks ir pārbaudījums un katrai spēlei gatavojamies ar lielu nopietnību, analizējot aizvadītās spēles un pētot nākamo pretinieku. Gribu pateikties ikvienam līdzjutējam, kurš ieradās stadionā, lai atbalstītu jaunos puišus! Uzvaras mums nāks ar laiku, kurā tiks ieguldīts smags darbs!''

Centra aizsarga Valtera Liepājnieka komentārs:
''Uzskatu, ka komanda aizvadīja labu spēli, varējām dabūt trīs punktus, bija vairākas vārtu gūšanas iespējas, bet aizsardzībā nospēlējām pavirši. Visu nedēļu smagi trenējāmies, lai cīnītos par uzvaru. Nākamai spēlei gatavosimies nopietni, analizēsim, lai zinātu kā uzlauzt pretinieka aizsardzību un gūt pēc iespējas vairāk vārtu.''

Spēli klātienē vēroja gandrīz 300 skatītāju! JFK ''Ventspils'' komanda pateicas ikvienam, kurš veltīja savu laiku, lai būtu kopā ar komandu šajā dienā!
Nākamo ONL spēli aizvadīs jau 5. maijā, kad mājās, 2. pamatskolas stadionā, uzņems viesus no Smiltenes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: