Basketbola klubs "Ventspils" šodien Tallinā savā pēdējā "Pafbet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) pamatturnīra spēlē tiksies ar līderi "Kalev"/"Cramo". Spēle sāksies plkst.19, spēli tiešraidē translējot tīmekļa vietnei "Delfi.ee".

"Ventspils" pēc zaudējumiem izbraukuma spēlēs "VEF Rīga" (76:99) un "Ogrei" (99:105) pēdējā cīņā savā laukumā ar 97:90 pieveica "Viimsi".

"Kalev"/"Cramo" jau 18 spēlēs cīnās bez zaudējumiem, pēdējā mačā Rīgā ar 82:76 pārspējot "VEF Rīga".

"Ventspils" rezultatīvākais spēlētājs ar vidēji spēlē gūtiem 21,3 punktiem ir Išmaels El-Amins, bet Linards Jaunzems ir guvis 16,9 punktu un sakrājis 7,8 atlēkušās bumbas.

Tallinas klubam šobrīd nevar palīdzēt sezonas produktīvākie spēlētāji - Mihkels Kirvess ir guvis traumu, bet Oleksandrs Kovļars ir devies uz Spāniju. Savainots ir arī Igaunijas vienības rindas papildinājušais latvietis Jānis Bērziņš. No tiem, kas turpina sezonu Tallinas komandā, Bens Šungu vidēji mačā ir guvis 13,2 punktus.

"Ventspils" ar 20 uzvarām 29 spēlēs ir ceturtā, bet "Kalev"/"Cramo" ar 26 panākumiem un vienu zaudējumu ir turnīra tabulas augšgalā.

Pirmajā šīs sezonas spēlē ventspilnieki mājās zaudēja ar 88:110.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: