JFK Ventspils futbolisti pārtraukuši neuzvarēto maču sēriju, viesos ar 3:0 pieveicot Babītes SK komandu un atkal atgriežoties 2. līgas Rietumu grupas tabulas pirmajā vietā.

Iepriekšējās divās spēlēs ventspilnieki bija savā laukumā cīnījušies neizšķirti 0:0 ar Karostu un ar 1:2 viesos zaudējuši FK Jūrnieks, kas turnīra tabulā lika atkāpties uz trešo vietu.

Izbraukuma mačā Piņķos pirmais puslaiks aizritēja bez svarīgiem notikumiem – nebija ne vārtu guvumu, ne brīdinājumu –, bet otrajā beidzot pamodās Ventspils uzbrukums. 56. minūtē rezultātu atklāja Kristaps Kančs, kurš divas minūtes līdz pamatlaika beigām panāca arī 2:0, turklāt abos gadījumos rezultatīvu piespēli izdarīja Kirils Markovs. Pēc otrajiem vārtiem veiksmīgais piespēlētājs tika nomainīts, kas gan neliedza komandai gūt arī trešos vārtus, turklāt atkal precīzs bija Kristaps!

Ar septiņos mačos izcīnītiem 14 punktiem ventspilnieki atgriezušies turnīra tabulas pirmajā vietā, taču tuvākajiem konkurentiem ir par vienu maču mazāk. Tiesa, šajā līmenī futbols ir tik neprognozējams, ka prognozēt maču iznākumu un to, kura no komandām tajā noteikti tiks pie punktiem, īsti nav iespējams.

Skaidri zināms tas, ka jau šajā nedēļas nogalē Ventspils atgriežas savā laukumā, kur svētdien otrā apļa ievadā vēlreiz tiksies ar Babītes futbolistiem, bet vēl nedēļu vēlāk arī uzņems Mārupes SC komandu.

Turnīra tabula

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: