Latvijas Basketbola līgas  pirmās divīzijas spēlē šodien biznesa augstskolas "Turība" komanda savā laukumā spēkojas ar turnīra līdervienību "Ventspils".

Mačs Iecavā sāksies plkst.18.30.

Abu komandu pirmajā tikšanās reizē šosezon oktobrī Ventspilī ar rezultātu 87:61 pārāki bija laukuma saimnieki.

LBL pirmās divīzijas kopvērtējumā pašlaik "Ventspils" komandai ir astoņas uzvaras deviņās spēlēs, bet tai ar desmit uzvarām 12 spēlēs seko "Liepājas Lauvas". Savukārt trešā ar septiņām uzvarām 11 spēlēs ir "VEF Juniors" vienība.

Jelgavas "Zemgale" ar sešām uzvarām 13 cīņās ieņem ceturto vietu, bet piektajā vietā ar pieciem panākumiem 11 mačos atrodas pagājušās sezonas čempionvienība "Barons".

"Valmieras" basketbolisti ar četrām uzvarām deviņās spēlēs atrodas sestajā vietā, bet "Turība" ar trīs panākumiem desmit cīņās atrodas septītajā pozīcijā. Savukārt pēdējā, astotajā pozīcijā atrodas "Latvijas Universitāte" (LU), kas zaudējusi visās 11 aizvadītajās spēlēs.

Kā ziņots, LBL regulārajā čempionātā tiks aizvadīti četri apļi, katrai komandai izspēlējot pa 28 spēlēm. Pēc tam sešas labākās vienības izslēgšanas turnīrā turpinās cīnīties par medaļām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: