Futbola Virsligas otrās kārtas centrālajā spēlē FK Ventspils futbolisti viesos cīnījās neizšķirti 0:0 ar Riga FC, un abām komandām turnīra tabulā tagad ir pa četriem punktiem.

Riga FC komadai šī ir otrā sezona Virslīgā, pirms kuras komanda krietni pastprināja savu sastāvu, noslēdzot līgumus arī ar vairākiem Latvijas izlases spēlētājiem un arī nekautrējoties atzīt, ka sezonā cīnīsies par visām iespējamajām trofejām. Taisnības labad gan jāmin, ka ne visi jauniesauktie futbolisti un potenciālie komandas līderi jau sezonas sākumā ir gatavi spēlēt un darīt to labā līmenī. Tāpēc tas, ka pēc pirmo minūšu taustīšanās mača turpinājumā iniciatīvu savās rokās ņēma ventspilnieki, varbūt pat nebija pārsteigums. Arī pirmā puslaika labākie momenti piederēja Ventspilij, bet vistuvāk vārtu guvumam bija Ģirts Karlsons, taču bumba pirms sitiena palēcās un pēc tam trāpīja pa pārliktni. Iespējas iesist ventspilniekiem bija vēl, taču arī tās palika neizmantoties.

Pēc pārtraukuma rīdzinieki sāka uzbrukt vairāk, taču atkal tuvāk rezultāta atklāšanai bija Ventspils futblisti, taču pēc Ritvara Rugina un Ģirta Karlsona sitieniem mājiniekus glāba vārtsargs. Riga FC vistuvāk savam vārtu guvumam bija 78. minūtē, kad Artūrs Zjuzins, kuram šī bija debija galvaspilsētas klubā, no labas pozīcijas sita nedaduz garām tālajam stabam. Līdz pat spēles beigu signālam abas komandas centās izraut uzvaru, taču bija jāsamierinās ar neizšķirtu 0:0. Komandas sezonu sāka ar uzvarām, tā kā pēc divām kārtām to kontā ir četri punkti.

Izlašu spēļu dēļ čempionātā tagad būs neliela pauze, kas mūsējiem beigsies 1. aprīlī, kad Ventspilī viesosies principiālie sāncenši FK Jelgava spēlētāji.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: