Kopš oktobra beigām Ventspils pludmalē notiek sagatavošanas darbi pludmales volejbola stadiona būvniecībai.

Sākotnējā būvniecības posmā notiek laipu un žogu demontāža. Līdz gada nogalei ir paredzēts uzbūvēt piecus volejbola laukumus, kas būs pilnvērtīgi aprīkoti sacensību un treniņu norisei un kopā veidos nelielu stadionu.

Rudens un ziemas periods esot vispiemērotākais laiks būvdarbiem pludmalē, jo šajā laikā kāpu zonā ir liels mitrums, smiltis ir sablīvējušās un tādēļ mazinās vēja izraisīta erozija. Turklāt, lai mazinātu kāpu eroziju, tiks pārstādīti esošie un veidoti jauni stādījumi.

Pludmales volejbola stadionā būs gan pārģērbšanās kabīnes, gan neliela konteinertipa noliktava un treneru telpa, gan dušas. Laukumos būs izbūvēts apgaismojums. Ikdienā pie volejbola laukumiem atradīsies pārvietojamas skatītāju tribīnes ar 50 sēdvietām, bet nepieciešamības gadījumā pludmales volejbola stadionu varēs izmantot kā starptautisku sacensību norises vietu ar vienu centrālo volejbola laukumu un trīs papildu laukumiem. Pie centrālā volejbola laukuma sacensību laikā būs iespējams izvietot skatītāju tribīnes līdz pat 1000 skatītāju.

Pludmales volejbola laukumus interesenti varēs izmantot bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: