Malaizijas pilsētā Penangā notiek Pasaules U-17 čempionāts svarcelšanā, kurā piedalās Ventspils pašvaldības atbalstītais svarcēlājs Ritvars Suharevs, kurš startē svara kategorijā līdz 85 kilogramiem.

Sacensības mūsu sportistam nav izvērtušās veiksmīgas, jo, lai arī raušanā Ritvars bija pārliecinoši labākais, taču grūšanā nācās palikt bez rezultāta.

85 kilogramu svara kategorijā kopumā uz starta devās 26 puiši. Suharevs bija šīs kategorijas vecākais un vieglākais dalībnieks. Raušanu mūsu sportists sāka kā viens no pēdējiem, bet izdevās pieveikt visus trīs pieteiktos svarus – 146kg, 150kg un 154kg. Pēc pirmās disciplīnas tuvākie sekotāji bija kolumbietis (147), armēnis (145), venecuēlietis (144) un krievs (143).

Eduarda Andruškēviča audzēknis Ritvars Suharevs grūšanā plānoja sākt ar 173 kilogramiem, bet pēcāk pirmais mēģinājums tika pārcelts uz 176 kg. Ar šo smagumu tika piedzīvotas divas neveiksmes (virs galvas stieni dabūja, taču nofiksēt nesanāca), tādējādi Suharevs nonāca neapskaužamā situācijā. Cīņa ar 178 kilogramiem bija galīgi nesekmīga, un mūsu svarcēlājs palika bez rezultāta.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: