Viens no iepriekšējo sezonu FK Ventspils uzbrukuma līderiem – Ndue Mujeci – pametis komandu. Par to futbolists informē savā Instagram profilā. Informāciju apstiprinājusi arī kluba vadība.

Pagājušajā sezonā albāņu uzbrucējs Virslīgā izcēlās ar 11 vārtu guvumiem un bija viens no čempionāta rezultatīvākajiem spēlētājiem, vēl sezonu agrāk viņš guva 12, taču šogad oficiālos mačos ar precīziem sitieniem nav izcēlies. Pēdējā laikā arī krietni samazinājās Mujeci spēles laiks, no pamatsastāva viņu izkonkurēja krievu futbolists Aleksejs Aleksejevs, bet no rezervistu soliņa biežāk spēlē iesaistījās Kaspars Svārups. Ventspils rindās uzbrucējam šī bija trešā sezona, bet pirms tās viņš aktīvi meklēja iespējas karjeru turpināt kādā citā klubā, ko nu nāksies darīt atkal.

Ventspils sastāvā Mujeci virslīgā kopā aizvadīja 65 spēles un guva 22 vārtus.

"Vienmēr nav vienkārši šķirties ar spēlētājiem, kuri atstājušu mantojumu mūsu klubā. Mujeci ir interesants uzbrucējs, viņš deva savu ieguldījumu zelta medaļu izcīnīšanā 2014.gadā. Mēs to cienām un novērtējam, kā arī pateicamies viņam par devumu klubam," "Ventspils" mājaslapā citēts kluba sporta direktors Andrejs Butriks.

Kā stāsta Butriks, šosezon Mujeci tā arī pa īstam neizdevās parādīt visu, ko viņš prot laukumā.

"Iespējams, tādēļ, ka gada sākumā viņš bija nolēmis pamest "Ventspili" un atrast jaunu komandu. Kad tas neizdevās, mēs nācām pretim uzbrucējam, viņš atgriezās komandā, bet daudzās iespējas viņam izmantot neizdevās. Pieaugusī konkurence liedza spēlētājam vietu sastāvā, un pienācis laiks mainīt apstākļus. Tāda ir futbola dzīve, vēl jo vairāk tādā klubā kā "Ventspils", kas vienmēr cīnās tikai par pašām augstākajām vietām un kur savas tiesības spēlēt jāpierāda dienu no dienas, nepievēršot uzmanību pagājušajam," komentēja Butriks.

Piektdien ventspilnieki savā laukumā uzņems virslīgas līderi Jūrmalas "Spartaku", aizvadot svarīgu dueli cīņā par pirmo vietu virslīgas tabulā.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    gats 03.08.2016, 22:04:21

    Gan jau vienkārši saprata, ka nav perspektīves

  • 0
    keda 04.08.2016, 09:20:34

    Pēdējā iespējā bija pret Fēru vikingiem , bet tās 45 'minūtes bija pavājas. Krieviņš noteikti ir labāks.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: