Šodien savus pretiniekus jaunizveidotajā FIBA Čempionu līgā noskaidroja BK “Ventspils”. Grupu turnīrs sāksies 20. oktobrī.

C apakšgrupā kopā ar ventspilniekiem spēlēs Vilērbānas "Asvel" no Francijas, Oldenburgas "Ewe Baskets" no Vācijas, Grieķijas komanda Saloniku PAOK, netālās Klaipēdas "Neptunas" no Lietuvas un Polijas vienība Radomas "Rosa".

Šai grupai pievienosies arī divas komandas no kvalifikācijas sacensībām.

Kā zināms, pamatturnīrā automātiski iekļuva 24 vienības - četras no Francijas, kā arī pa divām no Itālijas, Vācijas, Grieķijas un Turcijas. Tāpat turnīrā spēlēja Beļģijas, Čehijas un Izraēlas čempioni.

Vēl astoņas pamatturnīra dalībnieces tiks noskaidrotas kvalifikācijā - 18 vienības to sāks no pirmās kārtas, bet septiņām garantēta dalība izšķirošajā, otrajā, kārtā.

Pamatturnīrā 32 komandas būs sadalītas četrās grupās, pa astoņām katrā. Pēc divu apļu cīņām katras grupas četras labākās vienības iekļūs izslēgšanas spēlēs, savukārt piekto un sesto vietu ieguvējas savās grupās varēs piedalīties FIBA Eiropas kausa izslēgšanas turnīrā, kamēr katras grupas divām vājākajām komandām dalība Eirokausos noslēgsies.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    es 21.07.2016, 16:59:11

    Peiners brauks uz Ventspili (PAOK sastāvā), bet vai Dīns paliks mūsu komandā?

  • -3
    Ventiņheiteris 21.07.2016, 17:05:44

    3. vietas ieguvēji vietējā līgā tagad mēģinās neizgāzties Eiropas ārēs.

  • -3
    karlito 21.07.2016, 17:55:22

    Priecē tas ,ka mūs sagaida daudz labu spēļu,būs laba un interesanta sezona,komandas sastāvs arī izskatās daudzsološs!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: