Sestajās Trīs bumbu spēlēs aizvadīti pirmie mači minifutbolā, kas bija gan spraigi, gan rezultatīvi, tomēr noslēdzās ar potenciālo favorītu uzvarām.

Pirmajā minifutbola dienā savus mačus izspēlēja A un B grupu kvarteti, tajā skaitā pludmales volejbola čempioni Blāzma, trešās vietas ieguvēji Sporta mafija, ceturtā labākā komanda Viss cieņ' un futbola galvenie favorīti Rando K.

Futbola titulu rekordisti Rando K vienu reizi pat nonāca zaudētājos, tomēr prata triumfēt visos trīs mačos, turklāt ar identisku rezultātu 3:1. A grupas otro vietu ar diviem panākumiem izcīnīja Blāzma, bet trešie, saglabājot cerības uz iekļūšanu labāko astotniekā, finišēja VeA spēlētāji, mafiozus atstājot ceturtos.

B grupā intrigas bija vairāk, jo pēc smagā zaudējuma pirmajā kārtā, attapties prata Nav teikts komanda, nākamajos divos mačos izcīnot uzvaras. Vispirms pēdējā uzbrukumā tika izrauta uzvara pret Viss cieņ', bet pēdējā spēlē sāncenšiem sasiti pat septiņi vārti, savus nosargājot sausā. Ar to pietika otrajai vietai un iekļūšanai izslēgšanas mačos, kur noteikti spēlēs arī Anzāģe/Pope, kamēr Viss cieņ' tur var nonākt kā viena no divām labākajām trešās vietas ieguvējām. Savukārt Ventspils nafta termināls nākamnedēļ turpinās cīņu par 9.-12. vietu.

Ceturtdien savus priekšsacīkšu mačus aizvadīs Baltijas ekspresis, Kurekss, Gālene un Nebūs, vecīt, un tad arī kļūs zināms labāko astotnieks, kas turpinās cīņu par augstām vietām un maziem punktiem minifutbolā. Vietu dalīšanā risināsies 12. un 14. jūlijā.

Apskati minifutbola pirmās dienas foto!

Pirmās dienas rezultāti

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: