Latvijas vicečempione basketbolā "Ventspils" FIBA Eiropas kausa otrā posma ceturtajā spēlē šodien savā laukumā uzņem Latvijas klubiem labi iepazīto Čehijas čempionvienību Nimburkas ČEZ.

Turnīra pirmajā posmā "Ventspils" bija viena no sešām komandām, kas tika pie maksimālā rezultāta - sešās spēlēs tikai uzvaras. Savukārt ČEZ guva četras uzvaras un ieņēma otro vietu savā apakšgrupā, tomēr nodrošināja to jau kārtu pirms beigām. ČEZ komanda pirmajā posmā vidēji spēlē guva 90,5 punktus, kas bija trešais augstākais rādītājs visā turnīrā.

Otrā posmā pirmajā spēlē ventspilnieki ar 64:88 piekāpās ČEZ, nākamajā mačā Latvijas klubs ar 97:80 pieveica Beļģijas komandu Antverpenes "Giants", bet pirmo apli vicečempioni noslēdza ar uzvaru 77:69 pār Bulgārijas klubu Sofijas "Lukoil Academic".

Tikmēr ČEZ otrajā mačā ar 62:76 piekāpās "Lukoil Academic", bet pirmo apli čehi noslēdza ar zaudējumu 79:81 "Giants" vienībai.

Ar divām uzvarām trīs mačos "Ventspils" ir P apakšgrupas līdere, bet divi panākumi trīs mačos ir arī "Giants" basketbolistiem, kamēr ČEZ un "Lukoil Academic" rēķinā ir viena uzvara un divi zaudējumi.

Spēle sāksies plkst. 19 pēc Latvijas laika.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: