1. novembrī, ar pirmajām spēlēm sāksies Ventspils pilsētas atklātais čempionāts basketbolā, kurā šogad piedalīsies 10 komandas: Anzāģe, Baltijas Ekspresis, Brīvostas pārvalde, Kuldīgas Autoskola, Pārventa, SK Tārgale, Spars, Spars 2000, Ventspils Tehnikums un Z/K Grifs. Turnīra ietvaros šosezon tiks izspēlētas 72 spēles.

Spēles plānots aizvadīt ne tikai Olimpiskā centra „Ventspils” basketbola hallē, bet arī Ventspils 1.pamatskolas sporta zālē.

Pie jauninājumiem varam pieminēt, ka šogad spēlēm būs iespējams sekot tiešsaistes teksta režīmā, kā arī iepazīties ar komandu sastāviem, spēļu rezultātiem, statistiku, citu informāciju un to būs iespējams izdarīt: http://basket.lv/ventspils_cempionats

Čempionāta izspēles kārtība paredz, ka pirmajā posmā komandas aizvadīs viena apļa turnīru, pa reizei tiekoties katra ar katru. Otrajā posmā komandas tika sadalītas divās grupās – pirmajā spēlēs četras spēcīgākās, kas nodrošinājušas sev vietu izslēgšanas mačos, bet pārējās sešas cīnīsies par pēdējām divām ceļazīmēm uz ceturtdaļfinālu.

Iepriekšējā gadā par čempioniem 9 komandu konkurencē kļuva komanda Z/K Grifs, otrajā vietā palika Baltijas Ekspresis, bet trešie Brīvostas pārvalde.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: