Sestdien, 17. oktobrī Ventspilī, Futbola stadionā Katoļu ielā 40 notiks Latvijas lakrosa čempionāta posms, kurā par 2015./2016. gada sezonas čempiona titulu cīnīsies četras Latvijā vadošās komandas.

Pēc maijā aizvadītajām iepriekšējās sezonas sabraukuma spēlēm Ventspilī, kā arī pēc augustā aizvadītās treniņnometnes, komandas izteikušas vēlmi Ventspilī spēlēt vēlreiz. Spēlētāji atzinuši labo laukuma kvalitāti un citus sportistiem labvēlīgus apstākļus, tadēļ Latvijas lakrosa federācija šo trešo čempionāta posmu rīko tieši Ventspilī. Jaunajā sezonā Latvijas lakrosa čempionāta ietvaros aizvadīti jau divi posmi – Jelgavā un Druvā.

 

Sestdien čempionāta posmā piedalīsies četras vadošās komandas– RJTC, Mītava/LLU, Archer Lacrosse un seškārtējie Latvijas čempioni Druva Dynmite.

 

- 12:00 Druva Dynamite : Archer Lacrosse

- 14:00 RJTC : Mītava/LLU

 

Lakross ir viens no senākajiem sporta veidiem Ziemļeamerikā, ar ko nodarbojušies Indiāņi, lai attīstītu vīros spēku un risinātu konfliktus. Lakross ir komandu sporta spēle, ko spēlē ar īpašām nūjām, kuru galos ir trijstūrveida tīkliņi, un bumbiņu. Spēles mērķis – piespēlējot bumbiņu pa gaisu komandas biedriem, iemest to pretinieku vārtos. Lakrosa laukums ir 100 x 55 metru liels, bet Latvijā to parasti spēlē uz mākslīgajiem futbola laukumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: