Aizvadītajā nedēļas nogalē - no 25. līdz 27. septembrim Ventspilī - OC "Ventspils" rezerves stadionā un Piedzīvojumu parka futbola laukumā risinājās Latvijas Jaunatnes futbola čempionāta 2015. gada sezonas U-13 vecuma grupas finālsacensības, kurās piedalījās sezonas vadošās klubu attiecīgā vecuma komandas.

Par Latvijas čempioniem šajā vecuma grupā kļuva BFC "Daugavpils" jaunie futbolisti, kas finālā ar rezultātu 2:0 pārspēja Šitika Futbola skolas komandu. Tikmēr bronzas medaļas no Ventspils aizveda JFA "Jelgava" komanda, kas spēlē par 3. vietu pēcspēles 11 metru soda sitienu sērijā pārspēja FS "METTA" - 1 futbolistus.

 

Apskati FOTO!

 

Ventspils Olimpiskās Cerības komanda divpadsmit komandu konkurencē ieguva 10. vietu.

 

Čempionāta laureāti:

 

Par turnīra labāko vārtsargu tika atzīts Sergejs Vilkovs (Šitika Futbola skola), labākā aizsarga balvu saņēma Dmitrijs Rakuls (BFC Daugavpils), par labāko pussargu tika nosaukts Jēkabs Lagūns (FS METTA), bet labākā uzbrucēja godā Eduards Daškevičs (BFC Daugavpils). Tikmēr Jurijs Ksenzovs (JFA Jelgava) atzīts par šīs vecuma grupas finālturnīra labāko treneri, bet Kristers Ābele - labāko tiesnesi.

 

Latvijas Jaunatnes futbola čempionāts tiek organizēts ar mērķi paaugstināt Latvijas jaunatnes komandu un spēlētāju meistarību, uzlabot spēļu kvalitāti, jaunu komandu izveidošanu un veicināt Latvijas jaunatnes izlašu spēlētāju atlasi.

 

Pēc spēļu beigām notika arī svinīgā apbalvošanas ceremonija, kur pirmās līdz trešās vietas ieguvēju komandas katrā vecuma grupā tika apbalvotas ar kausiem, bet komandu spēlētāji un treneri - ar attiecīgā kaluma medaļām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: