9. septembrī plkst. 18:00, tautas sporta programmas "Nāc un sporto!" ietvaros Reņķa dārzā tika aizvadīts skriešanas un nūjošanas posms, kurās aicināts piedalīties jebkurš interesents, lai pēc savām spējām varētu veikt no 1 līdz 5 kilometriem. Starts tiks dots plkst. 18.00. Dalībniekus aicinām pieteikties starta vietā no plkst. 17.30.

Nākošais tautas sporta programmas „Nāc un sporto!” posms notiks 23. septembrī, bet sezonas noslēgums plānots 30. septembrī un dalībniekus, kas būs piedalījušies visvairāk posmos un veikuši visvairāk kilometrus, gaida pārsteigumu balvas no skrējienu organizatoriem.


Savukārt, 9.septembrī plkst. 18:00, Olimpiskā centra „Ventspils” teritorijā esošajā MiniPitch laukumā notiks minifutbola turnīrs, kurā aicināti piedalīties visi interesenti.

Minifutbola turnīrs notiks Futbola dienas ietvaros, kas no 7. līdz 13. septembrim visas nedēļas garumā notiks visā Latvijā. Futbola diena jeb starptautiski dēvēta par "Grassroots Week" ir aktivitāšu kopums, kas ļauj ikvienam pozitīvā gaisotnē baudīt futbolu. Latvijas Futbola federācijas (LFF) mērķis, organizējot Futbola dienu, ir parādīt, ka futbola spēlei pietiek ar futbola bumbu un vēlmi piedalīties. Tieši tāpēc Futbola dienas sauklis ir "Ielaid futbolu savā pagalmā!".

Reģistrēšanās no plkst. 17.30.

Komandas sacentīsies pieci pret pieci (vārtsargs un četri laukuma spēlētāji). Turnīra izspēles kārtība tiks apstiprināta pēc komandu pieteikšanās.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: