Trešo zaudējumu tikpat spēlēs piedzīvojusi FK Honda vienība, kas sporta hallē Pārventa Latvijas telpu futbola čempionāta kārtējā spēlē ar 2:4 piekāpās pagājušā gada vicečempioniem – Rabas spēlētājiem.

Mūsu telpu futbolistiem šī sezona nav sākusies īpaši veiksmīgi, jo vēl nav izdevies tikt pie panākuma. Arī čempionāta kārtas trešajā mačā pret Rabas futbolistiem ventspilnieki netika kaut pie neizšķirta, lai gan pēc pirmā puslaika atradās vadībā ar 2:0. Ar vārtu guvumiem izcēlās Ruslans Marčenkovs un Maksims Kolokoļenkins. Otrajā puslaikā viss apgriezās kājām gaisā, jo rīdzinieki guva četrus bezatbildes vārtus, tādējādi svinot grūtu uzvaru ar 4:2.

Tomēr jāpiebilst, ka uztraukumam ventspilnieku rindās nav pamata, jo pirmajās cīņās zaudēts vieniem no čempionāta favorītiem. Raba ar septiņiem punktiem pagaidām ieņem trešo vietu kopvērtējumā, bet FK Jelgava-Monarch, kam ventspilnieki arī zaudēja ar 2:4, kopā ar Nikara futbolistiem dala pirmo/otro vietu. Vienīgi Ismas spēlētājiem uzvara ar 3:2 pret Hondu ir vienīgais panākums šajā čempionātā, bet to var norakstīt uz pirmās spēles sindromu un jauno noteikumu ieviešanu, kam mūsu futbolisti pilnīgi nebija gatavi. Spēles video ar Ismu apskatāms http://fta.lv/riga/2010-2011/video/953.wmv. Šajā video var redzēt, kā mūsu futbolisti zaudē vārtus, jo uzskatīja, ka bija noteikumu pārkāpums (kas arī bija), bet tiesnesis to nefiksēja.

FK Hondas pārstāvis Valdis Ziemelis Ventas Balsij uzsvēra, ka komanda spēlē labi, bet tai vienkārši vēl nepieciešama veiksme. «Spēlē pret Rabu mums bija ļoti labs pirmais puslaiks, neļāvām viņiem gūt pat vienus vārtus, bet otrajā puslaikā pieredze darīja savu. Arī mums bija momenti, bet nespējām tos realizēt; domāju, kad sāksim sist iekšā, tad panākumi neizpaliks. Spēlētājiem neko nevar pārmest par cīņassparu. Cīņā ar Ismu zaudējām muļķīgus vārtus, ko varētu norakstīt uz pieredzes trūkumu. Tajā spēlē bijām pelnījuši kaut vai neizšķirtu, bet gala rezultātā zaudējums ar 2:3,» sacīja Ziemelis.

Nākošā spēlē ventspilnieki aizvadīs jau 13.novembrī, kad Sporta halles Pārventa laukumā plkst. 17., uzņems RTU futbolistus. Rīdzinieki trijās spēlēs paspējuši gan uzvarēt, gan zaudēt, gan arī cīnīties neizšķirti. Čempionāta kopvērtējumā RTU telpu futbolisti ar četriem punktiem ieņem ceturto vietu, astoņu komandu konkurencē. Tomēr jāuzsver, ka rīdzinieki panākumus guvuši ne pret čempionāta augšējā gala vienībām, kas liek cerēt, ka ceturtās kārtas spēlē, arī ventspilniekiem varētu izdoties tikt pie sava pirmā panākuma.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: